tiistai 6. elokuuta 2013

Huomenna Tallinnaan

Nopeat kuulumiset tähän väliin...Elikkäs huomenna aamulla klo: 8.00 pitää olla stadissa satamassa ja nokka kohti Tallinnaa! Täytyy myöntää, että en ole hirveästi rahaa säästänyt tähän reissuun, kun on ollut niin paljon kaikkia muita rahanreikiä, että nyt mennään päivä Tallinnassa vähän vain fiilistellen, mutta katsotaan nyt jospa sieltä jotain halvalla mukaan tarttuisi. :)
En varmaan kerkeä päivittelemään ennen sitä, mutta tosiaan tuossa torstaina töiden jälkeen, tai perjantaina (ilta täynnä asiakkaita) yritän jaksaa päivittää vielä jossain välissä ennen rapujuhlia, jotka ovat siis lauantaina.
Sunnuntaina varmasti pienimuotoinen darranderi, että varmaan aika hiljaista. Maanantaina alan pakkaamaan lomareissua varten (jota ei olla vieläkään varattu) että toivottavasti saadaan joku reissuntynkänen varattua, jotta vihdoin päästäisiin jonnekin reissuun.
Tosin jos ei päästä, tiedän tasan mihin ne rahat ovat menossa, mutta en ole kyllä mitään laskenut sen varaan, että ei oltaisi menossa. Joten olen optimistisella mielin liikenteessä ja toivon mitä hartaimmin, että päästäisiin jonnekin lähtemään. 

Joten kanssajännittäjät - pitäkäähän peukkuja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)