keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Uutuuksia

Oli ihan pakko tilata, vaikka yritin olla taas tilauslakossa, mutta tässä teille kootut selitykset miksi tilasin:

Oli pakko saada koska:
1. Kun ensimmäisen kerran Nellyssä bongasin nämä oikeanpuoleiset Panos Emporion biksut, rakastuin niihin oitis. Noh, tietenkin kaikki minun kokoiset myytiin heti loppuun ja nyt kun niitä pitkän odottelun jälkeen vihdoin tuli taas varastoon, oli vain saatava ne, ettei niitä myydä täysin kokonaan loppuun, jolloinka olisin joutunut tämän kesän kulkemaan joissain H&M:n vaihtoehtobikineissä, jotka olisivat kuitenkin yhden kesän jälkeen olleet mielestäni tylsät. Noi PE:n bikinit oli niin kauniit ja niitä ei kävele varmasti vastaan kovin monia kesän aikana, että sijoitus oli mielestäni sallittua.

2. Näitä Hanky Pankyn alushousuja on niin moni kehunut, että he eivät vain kaikki voi olla väärässä. Itselläni ei ole näistä mitään kokemusta, en edes tiedä myydäänkö näitä Suomessa ja jos myydään niin missä? (Valaiskaa minua jos joku tietää!) Olivat kokeilussa oikein istuvat ja mukavan oloiset päällä, näyttivät myös toki hyviltä. Kuulemma kestää pesuja ja kulutusta hyvin, että kestää jopa vuosia käytössä? Tästä en tiedä, mutta infoan teille täällä, jos nämä parin ensimmäisen pesun yhteydessä alkaa hapsottamaan jostain.

3. Kun selaatte kuvia alaspäin, huomaatte kaksi kankaista pääpantaa (jotta meikkejä pestessä hiukset ei roiku naamalla) ja niitä en tätä enempää lähde selittelemään.

4. Samassa kuvassa pääpantojen kanssa on pari erikoiskynsilakkaa Collistarilta. Eli geelimäisiä kynsilakkoja. Ei ole itselleni tullut ainakaan eteen missään ja oli tietenkin kokeiltava onko hyvä. Alapuolella lisää kuvia millaista jälkeä tuli lakkauskokeilussa. :) Tämän värillisen osan levittäminen muuten on suhteellisen helppoa, koska tuubeissa ei ole normaalia sivellinosaa ollenkaan. Kärki on kovaa muovia, yksityiskohtien tekeminen on helppoa. Pari miinusta siitä, että tuubi on aika pieni, joten ei varmaan hirveän monta kertaa saa lakattua. En myöskään osaa yhtään arvioida monta käyttökertaa tuosta saa, koska siitä ei myöskään näy läpi.
Niin ja miksi nämä: siksi kun tulee halvemmaksi kuin rakennekynnet ja tämä ei kuluta omaa kynttä niin paljon kuin rakennekynsi.


Yllä Panos Emporion bikinien yläosa. Ihanat!<3 Tuollainen virkattu kuvio ja pieniä helmiä yksityiskohtina.
Niin ihana struktuuri. Tällaisia en ole nähnyt edes missään aiemmin.


Collistar koristekynsilakka geelimäisellä koostumuksella
+ lakan levitys onnistui hyvin ohuen kärjen ansiosta
+ peittävyys ok.
+ paketin mukana tulevan läpinäkyvän lakan kuivumisaika on lyhyt
+ lakkaa riittää yksi kerros, koska on niin paksua
+ hyvä kiilto
+ hyvä hinta/laatusuhde
+ värituubi on kynän muotoinen, sitä on helppo pitää kädessä

- jos levittää ohuelti, saattaa jäädä epätasaisen näköinen läikkä kynteen
- värilakka on pienessä tuubissa
- värilakan tuubista ei näy yhtään läpi, joten tuotteen menekkiä ei voi seurata


Juicy tuli ihmettelemään mitä minä teen. :D

"onkohan se jotain syötävää?"

Tadaaa! Tässä lopputulos.


Älkää kokeilko tätä! Levitin pinkkiä värilakkaa pikkurilliin keskelle ja ajattelin että tulisi kivat. On niin pinkki, että erottaa kilometrin päähän, että on feikki. Näyttää aivan, kun olisi jossain maalissa dipattu toi pikkurilli. :D

Ja tässä eilisen iltapalaa, nam kaurapuuroa ja voisilmä tietenkin joukkoon. :P

Tänään lounas töiden jälkeen:
Kahdeksan minuutin muna, porkkanaraastetta ja tonnikalaa-taas. Mutta oli eilen pitkästä aikaa niin hyvää, että oli tänäänkin tehtävä sama setti.

Ananas hillitsee makeannälkää, joten kannattaa pitää pari purkkia ananasta kaapissa ihan varmuuden vuoksi., jos tulee kova makean himo. Myös kylmäpuristettu kookosöljy auttaa pääsemään pahimmasta mässäilyhimosta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)