sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Lauantain shoppailut ja Jumbon BikBok


Ehkä vähän liian tyttömäiset kynnet makuuni, mutta tulipahan kokeiltua. :D

Vähän lisää blingblingiä varpaisiin (vanhan lakan päälle, toimii ihan hyvin)

Lähdössä Jumboon moikkaamaan ystävääBikBokissa on muotilehtiä luettavana, kuvaan pääsi myös cafe latteni ja Novelle


Tyylikäs ystäväni töissä


BikBokin kenkävalikoimaa. :)


Mukaan tarttui myös Tangle teezer hiusharja, jota moni on kehunut. 
Täytyyhän se itsekin kokeilla. :)
Tämän harjan ei pitäisi venyttää hiuksia, eli on hellävaraisempi, kuin normaali hiusharja.


Kokeilen myös Clarinssin Bronzing duo:a. Oli kiva sävy, niin en voinut vastustaa kiusausta.Ja pakollisena heräteostoksena musta neule kesäksi ja perustoppi, molemmat Onlysta.


Got 2B hiuslakka. Saa nähdä, onko tästä mihinkään...


Tässä harjassa on myös toi suoja, ettei noi piikit väänny.
Näitä harjoja on paria eri kokoa, tässä pienemmässä on toi harjasuojus, isommassa mallissa ei ollut.
Päädyin pienempään, koska on helpompi kuljettaa käsilaukussa mukana koon ja suojuksen ansiosta.


Yllä BikBokin koruhyllyt.


Sovitin näitä housuja. Molemmat olivat kivoja, mutta etsin täydellisiä housuja ja nämä eivät olleet kuitenkaan niitä.
Ovat muuten Acnen suunnittelijan/entisen suunnittelijan (korjatkaa jos tiedätte, en ole varma miten meni)
suunnittelemia housuja, tai ainakin noi vasemman puolimmaiset, ellei jopa kaikki.


Niin ja tässä poskipunassa/aurinkopuuterissa on UV-suoja 15.
Valmistettu mineraaleista. 
Valitettavasti raaka-aine listan kärjessä keikkui talkki. Talkki imee kosteutta ihosta ja siten tekee ihosta mattapintaisen. Toisaalta käy rasvoittuvalle iholle, mutta kuivalle iholle en suosittelisi talkkipitoisia meikkejä.
Talkittomia meikkejä ovat esimerkiksi Jane Iredalen mineraalimeikit, joita ennen käytin paljon, kun olin töissä sarjan  maahantuojalla. Janen meikkejä ei saa ostettua marketeista, vaan ainoastaan joistakin kosmetologisista hoitoloista. Hintahaitari on keskivertohintoja korkeammalla, mutta toisaalta meikit ovat myös hyvin riittoisia.


Laitoin muuten eilen kroppaan pitkästä aikaa itseruskettavaa. Tuosta purkista ei riitä kyllä enään kuin yhteen-kahteen kertaan ja sitten se loppuu, nyyh. :( Täytyy käydä kalastelemassa lisää sitä kosmetiikkakaupoista - siis jos sitä enään mistään saa! Ostin tämän viime keväänä ja olen pitänyt kovin. Sävy on hyvä, ei yhtään keltainen. Tässä on punaista pigmenttiä niin paljon seassa, että kun ensimmäisen kerran tätä levitin, pelkäsin, ettei minusta tule ihan punainen. Onneksi ei tullut, vaan juuri ihanan sävyinen. :) Tossa kuvassa ovat kyllä vähän vaalemman näköiset, mitä oikeasti on. Minun iho on myöskin erittäin kalpea näin talvisin, enkä rusketu muutenkaan kovin helposti, että vaikka sääreni kuvassa ovatkin vaaleat, ne ovat suhteellisen tummat siihen nähden, mitä olisivat ilman itseruskettavaa. :D


Tässä tämä itseruskettava, jonka ostamista epäröin ja olin hyvin skeptinen tämän toimivuudesta ja sävystä, mutta olikin hintansa väärti ja ylitti kaikki odotukset. Toivottavasti löydän tätä vielä jostakin.
Merkistä ei ole mitään tietoa. Kuten näette, purkissa lukee vain itseruskettava ja e-vitaminoitu. Käy kasvoille ja vartalolle. Olen laittanut tätä kasvoihinkin monesti ja tulee ihan taisainen sävy, kunhan levittää tarkasti. Tuote on ruskeaa jo valmiiksi, joten levittäminen käy helposti, kun näkee missä tuotetta suunnilleen jo on. Monet itseruskettavathan ovat vaaleita levitettäessä ja niistähän jää helposti raitoja ja laikkuja, joten suosin itse siksi näitä jo valmiiksi värillisiä itseruskettavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)