lauantai 2. maaliskuuta 2013

paska juttu

Perjantaina aamulla heräsin siihen, kun makuuhuoneessa haisi koiran kusi. Heräsin heittämään roskikseen Cocon pissa-alusen ja kömmin takaisin sänkyyn. Sängyssä olosta sain nauttia muutama minuuttia, kun valveunessa heräsin paskan käryyn ja siihen kun joku syö sitä. Nousin siivoamaan paskat ja yllätin Cocon paskapökäle suussa. Komennettuani sitä, se tiputti pökäleen maahan ja meni omalle sängylleen nukkumaan. Paskat siivottuani, minua ei enään väsyttänyt. Kello olikin jo 5.30. Olihan se hienoa herätä hyvissä ajoin ennen kellon soittoa.
Kahvia keittämään ja töihin. Töissä sain korjailla ensimmäiset tunnit tekemääni huolimattomuusvirhettä, joka semisti otti päähän, mutta virheitä sattuu onneksi kaikille ja tällä kertaa arpa osui kohdalleni.
Iltapäivällä, kun yritin kopioida papereita, kopiokone ruttasi paperit sisälle ja en voinut muuta kuin nauraa huonolle tuurilleni. :D Tää on niin tätä!

Kotiin päästyäni olin aivan finaalissa. Filkkarista pari leffaa ja joku puolenkilon säkki karkkia.
Olin myös vannonut työkavereilleni, että kotiin päästyäni avaan kaljan ja syön wasabipähkinöitä. Onneksi niitä löytyi Filkkarista, sattumalta! Onni olikin kääntymässä.

eilisen illan eväät


Katsoin eilen Vicky Cristina Barcelona leffan, jota suosittelen kaikille. Mahtava elokuva. Kun tämä tuli leffoihin, oli tarkoitus käydä siellä katsomassa tämä, mutta jostain syystä jäi väliin. Onneksi nyt silmät sattuivat osumaan videovuokraamossa tähän - heti ensimmäisenä!

Toisen leffan vuoro on tässä tänään päivällä. Eilen väsytti niin paljon, ettei pystynyt katsomaan molempia. Tosin, olen niin huono istumaan pitkään paikallani, että en kyllä katso kahta elokuvaa putkeen oikeestaan ikinä. Selkä tulee kipeäksi ja niskat jumittuu jos vain möllöttää paikallaan pitkään.

Niin ja kaikille oikein hyvää KEVÄTTÄ! Eilen alkoi kevät ja ihanassa, aurinkoisessa säässä on alkanutkin. :)

2 kommenttia:

  1. Toi sama leffa tuli Ylen Teemalta eilisiltana :)-Tiia

    VastaaPoista
  2. Joo, kuulin siitä viime vkon la,vai su päivällä, että on tulossa - tottakai! :D No, sain joululahjaksi videovuokraamoon niitä ilmaislippuja tai mitä onkaan, niin en rahallisesti menettänyt mitään, kun katsoin aiemmin. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)