torstai 21. maaliskuuta 2013

Gymstick jumppapallo ja Vallila Mandariini sivuverho

Jee! Kone tuli vihdoin huollosta ja pääsen taas kirjoittelemaan kuulumisia.

Kävin eilen työpaikkani salilla jumppatunnilla työpäivän päätteeksi. Ohjelma vaihtui uuteen ja kuntopiiri toi tosiaan haasteita kropalleni, vaikka peruskuntoni ihan hyvä onkin. Takaan kyllä, et kovempikin kuntoinen mimmi (tai jätkä) olisi hikoillut tunnilla yhtä naama punaisena, kuin minäkin. :D
Innostuin uusista liikkeistä ja varsinkin jumppapallolla tehtävistä liikkeissä niin paljon, että oli ostettava itsellenikin kotiin käyttöön kyseinen ihanuus, vaikka olen monta vuotta ihmetellyt, että miksi porukalla on kodeissaan sellainen, kun harva sitä tuntuu edes käyttävän. Käyttää tai ei, minä aijon ainakin käyttää, koska niin tehokkaita liikkeitä opin meidän ihanalta ohjaajaltamme. Voin niistä pistää mallikuvat ja selitykset tänne, kunhan saan ensin sen pallon kotiini. :)
Niin joo, sen pallon saa viellä alennuksesta ja tyylikkään valkoisen värisenä (suosittelen ostamaan 65cm kokoisen, koska on helpompi käsitellä ja sen kokoista palloa voi käyttää kuka vain, isompi pallo on pienelle henkilölle liian suuri ja lisäksi pienemmällä pallolla liikkeet ovat tehokkaampia isoille ihmisille).

Pallon löytää täältä: www.netanttila.com ja yläreunasta valitset urheilu ja vapaa-aika ja rullaat sivua alas, niin sieltä löytyy, ALESSA nyt vain 12,95!


Sitten kevääksi ostin iiiiiihanan verhon keittiöön, Vallilan Mandariini sivuverhon ruohonvihreän värisenä. 
Se sopii niin täydellisesti minun tekemien puupiirrosten kanssa, jotka ovat ikkunan vastapäisellä seinällä. Nyt puuttuu enään se uusi valkoinen keittiönpöytä ja lamppu, niin keittiö on valmis. Tosin siihen menee tovi, että saa kerättyä tarvittavat rahat kasaan molempiin noihin, nimittäin ei ole ihan halvimmasta päästä kummatkaan noista edellä mainituista, heh. :D

Vallila Mandariini sivuverho

Verhot löytyivät netanttilan sivuilta, eli samasta mestasta, kun toi jumppapallo. Myös verhot olivat alennuksessa, että jos haluat hieman säästää ja verhojen päivitys ollut mielessä, kantsii käydä vilkaisemassa, jos sieltä löytyy itselleen sopivat. http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=1444&productId=730246&shopId=10008&compartmentId=3140970&categoryId=3132455&catalogId=1444&ddkey=ProductDisplay#

Kotiinkuljetuksen hinta oli myös mielestäni edullinen. Koska en omista autoa, tulisi bussilla hakiessa kustannukset yhtä kalliiksi, kuin kotiinkuljetus, niin valitsin sen. Siihen joutui kyllä maksamaan normaalin toimitusmaksun päälle, mutta toimitusmaksun ja kotiinkuljetuksen yhteishinta oli 10,80 euroa, joten ei mielestäni mitenkään törkeä hinta. Tästä hinnasta pelkän toimitusmaksun osuus oli 6,90 euroa.

Voi ei...jumituin katselemaan kuvia Vallilan muista tekstiileistä ja tyynynpäällisistä ja vaikka mistä...nyt vain haaveilen, että olisipa tuollainen ja toikin olisi ihan kiva... Ehkä sitten joskus. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)