maanantai 4. maaliskuuta 2013

suunnittelua

Nyt ei ole yhtään kirjoitus fiilis, joten pistän vain kuvan keskeneräisestä suunnitelmasta, jota olen suunnittelemassa entiselle työkaverilleni. Töiden jälkeen ilta onkin mennyt suunnittelun parissa, kupin kahvia olen töiden jälkeen saanut juotua ja vähän syötyä.
Oli tarkoitus mennä joogaan, mutta töissä kestikin odotettua pidempään ja olisi tullut niin kiire lähtö, että näin parhaaksi ratkaisuksi mennä joogailemaan huomenna. :)


Viikonloput menevät kyllä liian nopeasti. Haaveilin jo eilen virkavapaalle jäämisestä, mutta joudun kyllä rahapulan takia lykkäämään ideaa myöhemmäksi.
Eilen haaveilin myöskin matkustelusta koko illan. Katselin maailman karttaa ja mietin mihin haluan mennä ja mistä lennän mihinkin. Haluaisin pitkäksi aikaa reissaamaan, sellain että olisi viikon yhdessä paikassa ja kävisi monessa eri kohteessa, eli useamman viikon reissailut yhteensä. Joudun varmaan aloittamaan rahan säästämisen, jotta saan toteutettua tämän mielihalun ennen kolmekymppisiä.
Saan kyllä jonkun aikaa säästellä, jotta suunnitelma toteutuu. :D Nyt siis ei kun säästämään! Tai no, jos ihan ensimmäiseksi maksaisi tuon koko minun osuuden keittiöremontista. Olen maksanut siitä nyt n.70%...Heh.
Sitten toisekseen, haluaisin ostella laukkuja, kenkiä, uuden puhelimen, käydä kampaajalla ja blaablaablaalbaa, näitähän riittää! Joten enpä tiedä onko sitä monen viikon/kuukauden reissaamista tulossa sittenkään ennen kolmekymppisiä...Mutta saahan sitä aina haaveilla. :)

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)