torstai 28. maaliskuuta 2013

Kiirastorstai

Eilen tuli postissa se jumppapallo ja verhot. Enpä ole vieläkään avannut paketteja, tuossa eteisen lipaston päällä ne nököttää ja tule nököttämään koko pääsiäisen, koska tämä likka suuntaa huomenna aamulla kohti Lappeenrantaa! :) En olekaan siellä käynyt vielä tänä vuonna. Eli on jo aikakin. Olen siis Lappeenrannasta kotoisin, kaikille tiedoksi, jotka minua ei tunne.

Aloin äsken suunnittelemaan yhtä tatuointia ja kuuntelen samalla tätä: http://www.youtube.com/watch?v=AvU-CCy7IQc&list=ALHTd1VmZQRNrY-VuABQTim60NLaFLm4k5
eli youtubesta Swedish House Mafiaa. <3 Kiirastorstai töitä tehden, siivoillen, fiilistellen ja piirtäen.

Eilen innostuin tekemään itselleni tatuoinnin. Teksti tuli eräästä Rihannan biisistä. :) Olin jo hetken harkinnut, että teenkö, mutta tuli eilen illalla fiilis, että kerran sitä vain elemään ja mitä tässä aikailemaan. Jos on mahis tehdä, niin tehdään. Ja niin tein. :) Oon aika tämmöinen extempore. En jää hirveesti miettii mitään, että kannattaisko. Mietin sitten vähän myöhemmin. :D No, on ikä tuonut jo vähän harkintakykyä tämänkin tytön päähän, mutta ripaus hulluutta maustaa luonteeni mielestäni vain positiiviseen sävyyn. Joten lopputulos on: en edes haluaisi olla pidättyväisempi!

Muutama ihanaa kuvaa, mitkä löyty netistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)