perjantai 15. maaliskuuta 2013

päivitys ongelmia

Jooh,eli kannettava huollossa ja tämän vuoksi noin viikon mittainen tauko blogin päivityksissä,ellen päivitä jossain muualla,kuin kotona. Tiedoksi.

Treeneissä on muuten mennyt todella hyvin. Eilen tein selän ja olkapäät, tänään käsitreeni (ei hyvä yhdistelmä tehdä käsiä seuraavana päivänä, kuin selkää, koska selkälihaksia treenatessa käyttää kuitenkin myös vähän käsien lihaksia, joka taas vaikuttaa siihen, ettei treenistä saa kaikkea tehoa irti ). Päädyin kuitenkin tekemään, koska työpaikkani salille ei pääse viikonloppuisin.
Eilen kävin muuten hierojalla, joka sai mukavasti auki kireät takareiteni. Joudun tähänkin taas sanomaan, että jos treenaa samana päivänä, kun on käynyt hierojalla, ei treenistä saa kaikkea hyötyä irti ja treeni menee osittain hukkaan. Toisaalta, tein kevyillä painoilla pitkiä sarjoja ja hieronnasta oli treenin alkaessa kulunut 7 tuntia, että ei ehkä mikään hirveä virhe käynyt, kun päätin käydä salilla. ;)
Ymmärrän kyllä, että lihasmassaa kasvattava treenaaminen raskailla painoilla, olisi varmasti heikentänyt suoritusta oleellisesti.

Taas meni viikko supernopeasti.
Huomenna olisi tarkoitus mennä päivällä joogaan ja illalla vierailulle ystäväpariskunnan
 luokse, jotka ovat jo ajat sitten muuttaneet omakotitaloon, muttei ole aikataulumme vielä sattunut aiemmin niin kohdilleen, että olisin päässyt katsastamaan millainen lukaali heillä onkaan. ;) No, huomenna sekin selviää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)