perjantai 27. syyskuuta 2013

Yosa jogurtti ja merinovillainen kerrasto

Herkkuruoka: tonnikalaa ja raejuustoa. Enpä ollut aiemmin syönyt ruuaksi näiden sekoitusta. Toimi kyllä yllättävän hyvin. Oli ainakin aika täyttävä setti. :D

Tässä nämä kalliit merinovillaiset vaatteet jotka ostin. Kerrasto siis, tai voi tätä paitaa esim.salilla käyttää ihan yhtä hyvin. Nämä merinovillaiset (100% merinovillaa) ei ala haisemaan hieltä yhtä helposti kuin teko-tai keinokuituiset vaatteet. Ne muuten oikeasti alkaa haisemaan nopeasti hieltä, voisin pitää tätä joku päivä ja treenin ajan päällä ja katsoa pitääkö väittämä paikkansa.
Tai hetkinen, en siis ostanut tarkemmin ajateltuna kerrastoa, kun tässä ei ole housuja. Tai ostin alushousut, jotka on kuulemma treenatessa överi mukavat. Olenko vähän helposti hurahtavaa sorttia? Kenties...
Tosin tiesin ennen myyjän mainospuhetta villan kosteutta imevästä ja kosteutta siirtävästä ominaisuudesta, joten hänen ei hirveästi tarvinnut todistella minulle näiden toimivuutta. Tekstiilitiedon tunnilla olen kyllä kuullut opettajalta villan rakenteesta ja ominaisuuksista ihan tarpeeksi. :) Siis silloin, kun opiskelin tekstiili artesaaniksi heti peruskoulun jälkeen.

Yosa välipala. Monen vuoden ajan ollut säännöllisessä käytössä. Hyvä korvike kaikille todella sokerisille tuotteille, vaikka onhan sokeria tässäkin. Yhdessä Yosassa (125g) on 67kcal, sokereita 7g, rasvaa 0.1g ja kuitua 1.4g eli annan siunaukseni tälle. :)

Tässä Yosa paketissa muuten lukee näin: Yosa kauravälipalat ovat suomalaisesta täysjyväkaurasta valmistettuja kuitupitoisia, raikkaan makuisia välipaloja. Yosassa yhdistyvät kauran liukoinen kuitu, beetaglukaani, ja maailman tutkituimmat hyödylliset maitohappo-ja bifidobakteerit, jotka yhdessä hellivät vatsaasi.

Jos ihan rehellisiä ollaan, en edes tienny tämän olevan suomalaisesta kaurasta ja että tässä on maitohappobakteereita taikka bifidobakteereita sen koomin... Aina oppii jotain uutta!

Nyt alan nauttimaan lasillisesta punaviiniä, miehen frendi tuli käymään niin aletaan tässä viettämään iltaa.
Mukavaa perjantai iltaa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Moikka ! Mistä löysit nuo alushousut ? käytätkö yleensä treenatessa stringejä vai mitkä oot kokenu parhaaks ? minkä malliset noi on ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä käytän stringejä, tai siis aina tähän mennessä. Juoksin juuri testimielessä noi merinovillaiset hipstersit jalassa 40min lenkin ja oli älyttömän hyvät! Jopa paremmat kuin stringit! En edes huomannut koko housuja lenkin aikana, istui niin hyvin! Näitä käyn todella ostamassa lisää. Ainakin omalle kropan muodoille oli juuri passelit lenkkeilyyn, ei purista reisistä, eikä vatsasta, vaikka maha on kesän aikana päässyt vähän plörähtämään... :D Näissä on kuminauhavyötärö, jonka luulin hankaavan tai painavan, mutta ei, juuri hyvät! Maksoi kyllä 30euroa, että aika tyyris hinta alkkareista, mutta suosittelen ehdottomasti testaamaan, on hintansa väärtit! Ostin nämä Jumbon Partioaitasta. :)

      Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)