tiistai 17. syyskuuta 2013

Lisää viherpirtelöitä ja yleistä ihmettelyä

En syönyt töissä tänään mitään vihreää. Tai no, söin hernekeittoa, sehän on vallan vihreää, mutta ei kuitenkaan salaattia. Viimeisen tekemäni viherpirtelön innoittamana päädyin kaivelemaan kaapista salaattia(tammenlehti salaattia muistaakseni), lehtikaalia, pähkinöitä, jotain hedelmää jonka nimeä en tiedä (persikan tyylinen), bansku ja tietty kaikki normi setit joita tungen kaikkialle, eli: hamppuprotsku, pellavansiemenet, vehnänoras jauhe ja spirulina. Loraus vettä päälle ja ei kun sheikkeriin.


Unohdin toki kuvata sen valmiin pirtelön, mutta siis ihan samannäköinen setti tuli, kuin niistä mitä viime viikonloppuna tein ja jos on mennyt se postaus ohi, siihen pääsee uudestaan tästä painamalla. Tähänhän ei tullut muuten mitään uutta, paitsi toi lehtikaali, pähkinät, vehnänoras jauhe, toi persikan tapainen hedelmä ja tässä ei ollut avocadoa. Maku oli voimakkaampi, koska oli tuota kaalia ja ei ollut avocadoa, joka tekee kivan jogurttimaisen koostumuksen näihin. Kaalissa taas on voimakas maku, että jos siitä ei pidä, niin kannattaa laittaa vain hyvin vähän. Itse laitoin aika runsaasti, kun ne alkavat mennä jääkaapissa pehmeiksi, kun ne ovat jo tovin siellä olleet, enkä halua heittää niitä pois. Oon kyllä oikeesti tosi huono heittämään ruokaa roskikseen, syön aina kaikki rahkatkin pois, joissa on viimeinen myyntipäivä mennyt, mutta jos ne eivät haise vielä pahalta. :D Oon eräänlainen komposti siis!
Tästä versiosta tuli myös löysempää ja helposti juotavampaa, koska en laittanut tähän sitä avocadoa laisinkaan, koska ne eivät olleet vielä tarpeeksi kypsiä :( hö, olisin kyllä halunnut laittaa... Mutta huomiseen pirtelöön sitten!

Huomenna menen suoraan töiden jälkeen ystävän kanssa kahvittelemaan, yritän ilmoitella itsestäni vielä myöhemmin, mutta jos ei kuulu, niin tiedätte. :) Olin muuten huippureipas eilen ja kävelin reippaasti töihin ja kävelin/juoksin takaisin kotiin... Tämä sen vuoksi, kun pyörästä hajosi kumi sunnuntaina. Tosin, olen kyllä kävellyt töihin ja kotiin ihan liikunnan vuoksikin välillä, mutta nyt on ollut siitäkin luova tauko, joka tuli tuon rengasrikon takia hyvin stopattua. Oli niin kivaa kävellä kauniissa syys säässä, varsinkin töistä kotiin paluu oli mahtavaa, kuuntelin vain hyvää musiikkia ja juoksin sellaisia spurtteja hymyssä suin. Kävelin myös musiikin tahdissa, joka oli väliin aika haastavaa, koska oli niin reipastempoista musiikkia osa ajasta. Tosin autoilijat näkivät sen ja sain hyvin tietä suojateillä, ettei pitänyt jäädä odottelemaan kiireisiä autoilijoita. Pointsit (kerrankin) autoilijoille, kun antoi tietä!
Mikähän siinäkin on, että niille jalankulkijoille/kevyen liikenteen käyttäjille on välillä niin perhanan vaikeeta antaa sitä latua...En voi taas käsittää. Mutta eipä ole ensimmäinen-eikä viimeinen-asia jota täällä ihmettelen elämäni aikana.

Nyt suihkun kautta lukemaan Zlatan Ibrahimovicin elämästä kirjaa ja sitten unten maille. Ei haittaa jos näen unia Zlatanista haha! :D
Iltoi kaikille!

2 kommenttia:

  1. nektariini?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eijei...pitää kysyy kaverilta mikä se oli... Hän ne osti ja toi tänne meidän jääkaappiin, unohti ne sinne railakkaan viikonlopun jälkeen ja meni sitten parempiin suihin täällä, hah! :D Oli joku outo nimi, en ollut koskaan aiemmin kuullut...Mut hyvää oli kyllä!

      Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)