keskiviikko 4. syyskuuta 2013

VISAILUKYSYMYKSEEN VASTAUS

Eilisen illan levottomuudessa pistin teille kaikille visailukyssärin, eli mitä siinä kuvassa sitten oikeasti tapahtui? Vain yksi uskalsi veikata, se meni puoliksi oikein.

Totuushan on niinkin oksettava ja likainen, kuin: VENARI, eli lyhenne sanasta venekakka. Tarpeet ämpäriin siis.
:D

Opin tuon sanan veljeltäni. Moni kaverini on kuvan nähdessään ihmetellyt, miten voin tehdä niin?
No öö, jos tulee sairas hätä keskellä Suursaimaata, niin mitä muutakaan voin tehdä? Paskoa housuun? Ei kiitos. Joten tein tarpeet ämpäriin. Ei se niin paha juttu ollut. Onhan meistä jokainen lapsena housuunkin paskonut, niin miksei venarin merkeissä olisi vähän verestänyt kultaisia lapsuusmuistoja, hahhah!

Ei vaan ei se oikeasti ole hirveän kiva ylläri, että kesken muutaman tunnin mittaisen uistelusession tulee ripuli. Olisihan se reissu voinut mennä toisinkin. No näin nyt pääsi käymään. Käsi sydämelle ja aamen.

Ihanaa varmaan että olen alkanut näinkin avoimesti puhumaan täällä omista henkilökohtaisista asioistani? No, olen ihan yhtä avoin siviilissä kavereilleni, että samapa tuo jos nyt täällä tämän läpän heitin. :D Haha, pääasia et joku sai ees tästäkin paskasta naurut - kirjaimellisesti. Ja jos ei kukaan muu saanut niin huonon huumorin ystävänä minä itse voin nauraa itselleni ja typerille jutuilleni.

2 kommenttia:

 1. Hahaa Ilana!! Tää on kyl niin siuta! Ja tiien kyllä tunteen. Ei oo kivaa ku tulee hätä kesken kalastushommien :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari! Ootko sama Sari ku sillo rättiluokalla oli samaa aikaa? Jos olet niin hienoa että oot täällä! Voitko pistää s.postii miulle, on asiaa, siis jos olet tämä kyseinen Sari A.??
   Kiitos ja oot oikeassa. :D Tämä on kyllä juurikin niin miuta!

   Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)