sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Sebastian Trilliant lämpösuojasuihke

Professional Sebastian Trilliant thermal protection and shimmer-complex


Oikeanpuoleinen tuote! ^

Kysyin kampaajalta, mikä olisi sellainen lämpösuojasuihke, joka ei tee hiuksista karhean tuntuisia (kuten monet muut kokeilemani tekevät) ja joka olisi kevyt, jättäen hiukset kiiltäviksi ja ilmaviksi, mutta kuitenkin tehokas suoja. Minulle suositeltiin tätä minulle täysin uutta (eipä yllätä, en ostele kovinkaan usein hiusjuttuja) Sebastian Trilliant tuotetta, joka koostuu käsittääkseni vesi-ja öljypohjaisesta nesteistä, jotka pitää sekoittaa keskenään ennen hiuksiin suihkuttamista (korjatkaa jos olen väärässä!). Tämä on suihkuttaessa erittäin hienojakoista, eikä tästä tule sellaisia klimppejä pitkin tukkaa, vaan tuote leviää hyvän suutinosan ansiosta tasaisesti. 

Sekoita hyvin!

Suihkuta hiuksiin välittömästi, tai tuote jakautuu taas kahteen osaan hyvinkin pian.

Muutama sekuntia ravistamisen jälkeen nesteet sekoittuvat, eli tämä pitää todella suihkuttaa heti. Jos nesteet kerkeää erottumaan taas kahteen osaan, sekoita uudestaan ennen suihkuttamista.

Olin hieman skeptinen ja kauhuissani, että sopiiko tämä tuote ollenkaan minun rasvoittuvalle päänahalle, mutta joudun myöntämään, että kyllä toimi. Ei tullut yhtään nopeammin hiukset rasvaiseksi tämän käytön aikana ja tästä tuli kivaa kiiltoa hiuksiin ja jätti hiukset pehmeän tuntuisiksi ja ilmaviksi. Ja näitähän ei tarvitse suihkia päätä täyteen, riittää kun ennen föönausta ja ennen suoristusraudan käyttöä muutama painallusta suihkauttaa noin 30cm etäisyydeltä niin hyvä tulee.

Luin netistä joidenkin toisten kommentteja, niin siellä moni sanoi: "Loistava tuote varsinkin värjätyille ja ohuille hiuksille. Ei tahmaa, eikä latista tukkaa." Eli ihan samoja mietteitä, joita itsellänikin tästä lämpösuojasta. Saa nähdä uskallanko tämän jälkeen lähteä vaihtaamaan merkkiä ja kokeilemaan uutta, kun on kerrankin loistotuote (varsinkin minun hiustyypille) löytynyt! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)