tiistai 10. syyskuuta 2013

Rakennekynnet pois ja lakkaa tilalle!

Nyt se on taas loppu, nimittäin minun rakennekynsitaival. On niin tavattoman turhauttavaa tehdä niitä itselleen, kun siinä menee aina pari tuntia illasta kun niitä vääntää ja vielä parin viikon välein, kun oman kynteni kasvuvauhti on niin ripeä. Nyt leikkasin ja viilasin ne sitten taas ainakin hetkeksi aikaa "lopullisesti" pois ja taas vaan kynsiä lakkaamaan. :) 


 Varpaisiin pistin Essien lakkaa, tuota joka on tuossa oikealla puolella kädessäni yläpuolella olevassa kuvassa ja kärkiin ranskalaisen lakkauksen tuolla perus Mavalan valkoisella lakalla.

Kynsiin laitoin kolme kerrosta tuota Lumenen Natural Code lakkaa. Tykkään ku se kimmeltää niin paljon!

Kaveri antoi meidän koirille ööh,oisko ollut naudan luuta, jossa oli vielä lihaa vähän päällä ja kyllä koirat tykkäsi! Ne on nyt koko illan narskuttanut noita menemään, luulen että uni tulee pikkuisille aika nopeasti tänään illalla... :D Hah!

Coco syömässä herkkupalaa.

Juicy nautiskelee.

Jouduin leikkaamaan kahtia tuon luun tuosta jännekohdasta, hyi että se oli iljettävää. Sormet oli verisenä ja limaisina. Mutta onneksi en limaa ja verta pelkää. :D

Iltapalaksi hapankorppuja kananmunalla ja margariinilla, ripaus suolaa. Nam!

Tässä on nyt kaiken näköistä säätöä menossa elämässä tällä hetkellä. En tiedä mihin suuntaan menisin ja mitä tekisin ensin ja mitä en, kun on niin paljon kaikkea, ettei meinaa aika mitenkään riittää asioiden hoitamiseen. Kerron teille kun asiat selkenee mistä on kyse. Vielä ei viitsi lähteä huutelemaan, kun kaikki on toistaiseksi niin auki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)