lauantai 28. syyskuuta 2013

Käsi-ja selkätreeni

Kävin eilen töiden jälkeen runttaamassa kädet hapoille ja selällekin tein muutamia liikkeitä, tosin unohdin tehdä pari liikettä selälle, kun en ollut kirjoittanut mitä minun salilla piti tehdä... mutta ei se mitään, seuraavalla kerralla sitten. :)Ylätalja leveällä myötäotteella rinnalle veto 20kg 12x3
Alatalja (selälle, istuma-asennossa, en tiedä liikkeen nimeä) 20kg 12x3
Ylätalja ojentajat 7,5kg 9x3
Alatalja hauikset 7,5kg 9x3
Kulmasoutu pitkällä tangolla, tangon kanssa painoa yhteensä 30kg 5x3
Käyrätangolla hauikset, 5kg painolla 6x3
Ojentajat käsipainoilla pään takaa istuma-asennossa 7kg 12x3
Hauis käsipainoilla 5kg/käsi 6toistoa/käsi
Ojentajat käsipainoilla selälleen maaten 4kg 6x4
Maastaveto 30kg 7x3

Toi maastaveto käy tehokkaasti pakaralihaksiin, joten sen olisin voinut tehdä jalkatreenipäivänä myös, mutta kun en muistanut, tein sen nyt. Kulmasoudussa oli ehkä pari kiloa liikaa painoa, kun toistojen määrä jäi vain vitoseen. Tosin olin tehnyt jo pari selkäliikettä sitä ennen, että jos kulmasoudun olisi siirtänyt treenin alkupäähän, olisi varmasti jaksanut paremmin. Kokeilin kulmasoutua myös n. 40kg painoilla ennen kuin laskin painoja 30kiloon, mutta neljälläkympillä sain vain 3toistoa, eli aivan liian raskas.
Hauikset oli aivan loppu treenin päätteeksi, ojentajat myös. Hauikset ei kyllä tullut kipeiksi viime viikon treenistä, eikä myöskään tämän viikon treenistä, joka on outoa, kun ne oli molempien treenikertojen päätyttyä niin finaalissa.
Ojentajat tuli viime viikolla kipeiksi, tänään ei tunnu niissä juurikaan kipua...Sitä vastoin jaloissa ja pakaroissa on tuntemuksia ja myös selässä hieman. Tosin yleensä minulla tulee vasta parin päivän päästä treenistä kipeäksi lihakset, treenin jälkeisenä päivänä ne vasta alkaa kipeytyä. Ja tiedän, ettei kipeät lihakset ole merkki onnistuneesta suorituksesta! Olen ehkä silti hieman masokisti ja pidän treenien jälkeisistä kiputiloista, hah!
Aamulla kun vaihdoin kylkeä, tuntui jalat niin kipeiltä, kuin joku olisi murjonut niitä oikein kunnolla jollain pesismailalla. :D Ajattelin etten pääse sängystä ylös. Eilen töissä kävelin kuin ankka ja meidän tiiminvetäjä kysyi onko minulla selkä paskana. No eipä ole kun jalat reenin jäljiltä. <3 Eikä haittaa, rakastan tätä lihaskipua, tähän jää koukkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)