maanantai 23. syyskuuta 2013

Kipeenä ja lauantain ruokailua

Oon hirveessä räkätaudissa. :( Tosin enpä ole pitkään aikaan ollut, että sinänsä ihan ymmärrettävää. Se on vaan niin turhauttavaa olla kipeänä, mutta nyt on monet, en ole ainut... Olisin niin halunnut jo ajelemaan pyörällä tänään, mutta ei...Huomenna sitten. Pitäisi se kypärä vielä jostain löytää ja mielellään mahdollisimman halvalla, mutta edes jotenkin päin tyylikäs, en kuitenkaan mitään hirveintä mahdollista ole päähäni tunkemassa.

Huomenna tulee töiden jälkeen taas asiakas ripsihuoltoon, että katsellaan jos illalla saan aikaiseksi postailtua, ellei mene keskiviikolle. En saanut sitä hiustuotteiden esittelyäkään tehtyä viikonloppuna kun oli niin paljon kaikkea. Enkä ole vieläkään tehnyt sitä vatsatreenipostausta, mutta yritän oikesti nyt skarppaa sen kanssa!
Nyt kun odotan taas innolla seuraavaa salitreeniä ja yritän nyt saada tämän innon taas pysymään yllä, niin voisin siitäkin tehdä postauksen, mutta en vain saa sinne ketään kuvaajaa helposti paikalle... Täytyy keksiä jotain... :)

Lauantaina ennen kuin menin pitämään Hyvinkäälle naisten iltaa tehtiin vähän sapuskaa. Tässä alla tämä ensimmäinen, ei aivan onnistunut teos. Kokeilin tehdä mozzarella-tomaatteja uunissa, mutta eihän se ihan mennyt kuin leffoissa. :D Haha! Seuraavaksi tiedän, että ne levähtää näin. Vuohenjuustohan olisi pysynyt kasassa paljon paremmin, en jotenkin tajunnut, että mozzarella leviää noin, vaikka hyväähän se oli, eikä noi nesteet mitään haitannut, kun niitä ei lautaselle kaapinut. Itse asiassa tein nämä iltapalaksi perjantaina, kun äitini tuli tänne.


Lauantaina tehtiin helppoa ruokaa. Keitto on ihan pussikeittoa, joka oli paljon parempaa, mitä muistin. Merkkiä en muista. Harrin halloumisalaattia (ohje tässä postauksessa) ja moniviljapatonkia oli myöskin ja kyllä oli taas hyvää. Salaattiin unohdin laittaa pastajuustoa, mutta meni silti ihan hyvin. :) Mietin kyllä salaattia syödessä, että tästä on nyt jotain unohtunut, mutten silloin muistanut mitä.

Eipä tässä muuta. Hauskaa ja terveempää maanantai iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)