perjantai 26. huhtikuuta 2013

iPhone 5

Oh my... Hullujen päivien houkutuksista tämä kolahti.

Koska olen vitkutellut monia vuosia ikivanhoilla puhelimilla (jotka toimivat yleensä paremmin ja akut kestää pidempään kun uusissa puhelimissa) mutta kuitenkin, kaikesta huolimatta olen himoinnut uutta älypuhelinta, Nokia Lumiaa tai iPhonea tässä tovin ja nyt päätin siihen sijoittaa, kun Hulluilla päivillä oli tosiaan pari ensimmäistä päivää tämä tarjouksessa. Tunnen itseni osittain typeräksi, olen taistellut monia vuosia Applen tuotteita vastaan ja haluaisin tietenkin tukea suomalaisia yrityksiä enemmän, mutta Nokian uudet puhelimet eivät vain ole yhtään kolahtaneet minuun. Lisäksi olen taistellut Nokian puhelimien kanssa itse monesti (mitä uudempi, sitä huonommin toiminut) ja vannoin jokin aika sitten, etten enään osta Nokialta mitään.
Yritin myös vannoa, etten osta iPhonea, mutta mitenkäs sitten kävikään. Täytyy tähän vielä sanoa, että muutamalla ystävälläni on tämä puhelin ja ovat kovasti kehuneet, että ei tämä ehkä niin huono sijoitus olekaan? ...Eipä... :D Yritän vain uskotella itselleni että: "Hyvä kun siirryit nykyaikaan!"

Mutta hyvät lukijat, nyt alan napsimaan kuvia enemmän puhelimella ja pistän profiilin pystyyn myös Instagrammiin. :) Sitten voitte seurata elämääni kuvien kautta myös sieltä. Aina kun ei muista ja jaksa kantaa kameraa joka paikassa mukana, mutta puhelinta kyllä. Toivottavasti saisin postailtua myös vähän useammin tänne blogiin, kamerallisen puhelimen myötä. Nykyisessä puhelimessani ei toimi netti ja kamera on erittäin epätarkka ja kuvanlaatu täysin surkea (nettiin meno niin hidasta, että kestää tunti kun avautuu etusivu ja toinen kun se lataa jonkun sivun, mihin haluan mennä) niin siksi en ole pahemmin kännykkäkuvia tänne blogiini liitellyt ja yksi syy ostaa nykyaikainen puhelin.

Uuteen aikaan siirryn ensiviikon maanantaina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)