torstai 18. huhtikuuta 2013

Intervalliajastin ja parit ostokset

Sain lahjaksi (etukäteis synttärilahja) pinkin ihanan intervalliajastimen, jota olinkin jo jonkun aikaa kaivannut treenejäni ajastamaan. :) Hieno lahja.Olen aina lahjoista vähän vaivautunut, en oikein osaa ottaa niitä vastaan. Olen sitä tyyppiä, joka tykkää enemmän lahjojen antamisesta ja saa onnistuneesta lahjasta (annetusta) isommat kiksit, kuin siitä, että saa itse jotain. En väitä, etteikö niitä tarpeellisia lahjoja olisi myös kiva saada itse, mutta välillä on turhauttavaa saada jotain krääsää ja jos ei suoraan kehtaa sanoa lahjan antajalle, että "Jaa mitäs minä tällä teen?!" niin tyydyn monesti vain hymyyn ja sanon kiitos, tai yritän keksiä jotain positiivisia puolia lahjasta. Onneksi harvoin saan mitään sellaista, mistä en yhtään pidä. Sukulaisten joululahjatkin saan kerran vuodessa (luonnollisesti) ja muita lahjoja ei heru (onneksi). Sukulaiseni myös tuntevat makuni, joten tietävät edes suunnilleen, mitä minulle kannattaa ostaa ja mitä ei.
Äitiäni olen kieltänyt ostamasta minulle vaatteita, meillä kun on (yleensä) täysin eri käsitys mikä on tyylikästä ja mikä ei. Myöskään sukulaiseni eivät osta minulle vaatteita. Ehkä ihan hyvä niin. Isäni on tosin se, joka minulle osaa ostaa vaatteita. Ihan kengistä lähtien, osaa ostaa jopa oikean kokoisia, joka tuntuu kaikille muille olevan käsittämättömän vaikeaa. :D

Hiusten kasvatus projekti jatkuu. 
En ole vieläkään sortunut värjäämään, vaikka välillä mieli tekisikin. :)

Huivin löysin tänään Onlysta. 
Toi on ihanan pitkä, se on kiedottu kahdesti kaulani ympärille (kuten teen aina).
Tykkään siitä, että huivi on pitkä ja muhkea, eikä mikään liuru.
Myös toi normi valkoinen t-paita on sieltä.
Valkoinen t-paita on muutenkin sopiva melkein mihin tilaisuuteen vain.
Niitä pitäisi olla jokaisen vaatekaapissa vähintään pari kappaletta.
Mieluiten vielä siistissä kunnossa. Mitään nukkavieruja t-paitoja ei jakun kanssa sitten pueta!
Ne on remonttivaatteita. ;)

Kävin muuten ottaa passikuvat tänään ja niistä tuli niin hirveät, että mietin, miten voi olla edes mahdollista?
No onhan se. Ilme on niin jäätynyt, näytän silt ku se kuvaaja olis ollu mörkö! :D Hah!
Skannaan ne ja pistän tänne (ehkä jos kehtaan) jokupäivä, ni saatte nauraa. :)
Siis ihan oikeasti hirveät, eikä mitkään pissis itkut ole nyt nää minun jutut, vaan aidosti kauhistuttava kuva.

Tuli semmonen fiilis, et leipoisko - no leipohan se! 
Päätin verestää muistoja ja tehdä pitkästä aikaa mokkapaloja. :) Pohja onnistu parhaiten ikinä, jäi sopivan kosteaksi. Taivaallista <3
Tänään kävin myös aiemmin kiinalaisessa syömässä susheja (herkkua) Jumbossa Hanko Sushissa - sieltä muuten saa todella hyvät sushit! Söin sen lounaan, eli sushilautanen, misokeitto ja kuppi teetä. :P

Tässä se Vallilan Mandariini verho, josta aimmin postailin, että tulipa ostettua. Sain vihdoin silitettyä sen ja pistettyä keittiön ikkunaa koristamaan. Sopii keittiööni todella hyvin, koska verhoa vastapäätä ovat pari minun tekemää taulua, joissa on samanväristä vihreää käytetty, kuin verhoissa. :) 
Tuo ihanasti väriä myöskin.
On todella hintansa väärti. :)
Rakastuin tähän kuosiin niin paljon, että ajattelin ostaa toisen värisen syksyksi/talveksi. 

Ostin Onlystä myös ponnareita, hiuspinnejä (aina ne häviää, mihin ne häviää?) ja pari paitaa lisää, joita nyt en jaksa kuvailla, voin pistää niistä huomenna kuvat, jos jaksan poseerata. H&M:stä löytyi urheiluliivit ja sieltäkin olisi löytynyt taas vaikka mitä, mutta tietenkin unohdin ne alekupongit kotiin, juuri kun niiden takia sinne H&M:ään olin alunperin menossa. Tottakai. Lisäksi juoksin bussiin ja bussissa tajusin unohtaneeni jotain muutakin, jota ei olisi pitänyt unohtaa. Mutta eipä siinä, näitä sattuu! :D Hieno päivä oli kaikesta huolimatta.

Ainiin, kävin Iittalan myymälän avajaisissa ja en huomannut juurikaan mitään muutosta edelliseen. Ehkä jotain uudistuksia oli tullut, järjestys oli ainakin muuttunut. Tosin, enpä ole aiemmin kiinnittänyt liiemmin huomiota millaiset seinät siellä on ollut tai muuta vastaavaa.
Tällä hetkellä siellä on ainakin nerokas ja hauska lamppuviritys. Punaiset johdot jätetty katosta roikkumaan, joiden päässä mukit, jotka ovat ne varjostimet ja polttimot on niiden mukien sisällä. Mustat mukit muistaakseni ja niitä oli monta rivissä tiskin yläpuolella. Siihen kiinnitin ainakin huomiota tällä kertaa. :)
Harmi kun ei ollut kameraa mukana, olisin muuten ottanut niistä kuvan. Kun menen seuraavan kerran sinne, täytyy käydä kuvaamassa ne. Voin pistää tännekin sitten kuvan niistä.
Voi olla, että joudun huomenna käydä siellä H&M:ssä niiden alekuponkien kera, ostamassa ne, mitä meinasin. Jos jaksan.

Eikö olekin makeet noi verhot? :)

Hyvät yöt kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)