sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

ihana Irina :)

Irinan ihanaakin ihanampi kappale, jonka löysin vasta eräs päivä salilla ollessani ja siellä tämän radiosta kuullessani. Keskityin sanoihin ja löysin tämän kappaleen sielun, kuten monesti käy silloin, kun keskittyy ajatuksen kanssa kuuntelemaan. Ihme kyllä, että salilla keskityin tähän musiikkiin, kai poikkesi niin paljon siitä rockista, jota yleensä siellä kuunnellaan.
Lisäksi tässä on ihana piano.

voit kuunnella kappaleen täältä:

Peloittaa että kuuntelen tätä biisiä niin paljon, että kulutan sen puhki. :) Radiossa se juontaja sanoi, että raastavaa ja herkkää musiikkia, sitä tämä todella on!
Sama Rihannan Diamond, joka on ollut nyt pari viikkoa minun soittolistan ihan ykkönen ja Alicia Keys:in Girl on Fire joka löytyy täältä: http://www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA

Näitä ja muuta hyvää musaa kuunnellessa meneekin leppoisasti sunnuntai, pannukakku uunissa valmistumassa. On tullut herkuteltua nyt viikonlopun aikana, hehheh. :P Ensi viikko taitaakin olla aika pitkälti salaattipainoitteista linjaa. :D

Outoa muuten, miten musiikkimaku muuttuu/kehittyy ihmisellä ajan myötä. Tuntuu, että skaala vain leviää ja leviää, kuuntelen nyt jo lähes kaikkea musiikkia, mitä vain on. Ennen en pitänyt suomalaisesta musiikista tai popista juurikaan, nyt uppoaa molemmat ja kovaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)