lauantai 6. huhtikuuta 2013

alko

Sana, jota lähes vihaan (alko) mutta päätin pistää sen otsikoksi ihan juuri siitäkin syystä, koska se ei liity minuun lähes millään tapaa. :D Eräs ystäväni kutsui minua yksi päivä Amish:seksi ja toiset lestadiolaiseksi. Ööh, pitäiskö alkaa bileettämään vähän useammin? Ehkäpä. :)
Mutta kuitenkin, kävin siis tuossa äsken alkossa, jossa en ole tänä vuonna vielä käynytkään. Viime vuonna vierailin Alkossa yhden kerran.
Ystäväni ilmoitti, että hän tulee miehensä kanssa käymään, jos vain passaa - ja passaahan se, kun ei mitään suunnitelmia ollutkaan vielä tälle päivälle.
Noh, ripeästi siis Alkoon ja en kiireessä ottanut passia mukaan. Passia, joka on menny jo vuosi sitten vanhaksi (oho) ja muita henkilöllisyystodistuksia minulla ei ole. Kirosin jo valmiiksi, että varmasti kysyy paperit, olenhan kuitenkin meikittä ja huppari päällä, tennarit jalassa suhteellisen teinin näköinen.
Niin, kiikutettiin 6karpalolonkeroa ja 2 Smirnoff Icea tiskille ja Tadaaaaa-olisiko teillä papereita?
Minullahan ei ollut, mutta seuralaiseni sai puhuttua meidät onneksi tilanteesta pois, sanoi vain, että olin kantoapuna ja kaikki juomat on tulossa hänelle.
Hienoa! Itse ahdistuneena en pystynyt sanomaan kuin: "ei ole". Ja luikin hiljaa tiskin toiselle puolelle ottaen taas käsiini ne kaksi Smirnoff Ice:a, joita kantaessani koko jupakka lähti käyntiin. Lisäksi se myyjä oli itse joku juuri 18vuotta täyttänyt (tai ainakin näytti siltä) niin oli aika koominen tilanne, kun itse alan jo pikkuhiljaa lähentelemään kolmeakymppiä. :D Toisaalta hän toimi aivan oikein, alle 30-vuotiaan näköisiltähän täytyy nykyään myyjien kysyä paperit. Mielestäni tämä on vain hyvä asia, mutta kun sattui tällainen tilanne itselleni, eikä ollut henkkareita mukana, niin huvitti koko laki.

Eihän toi nyt ollut mitenkään ihmeellistä, mutta nämä vierailevat tähdet eivät juo viiniä ja minulla olisi ollut tarjota vain konjakkia tai viiniä, että valitseppa siitä sitten. :D

"Minä olen pieni koira ja haluan hirveästi leikkiä."

Cocolla on Juicy Couturen koiran huppari päällä :)
Siis ihan vain siksi, että pesin eilen lenkin jäljiltä Cocon ja se oli niin viluissaan. :D

Spoiled
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)