sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Ystävän synttärit Cantina Westissä

Käytiin eilen porukalla syömässä Cantina Westissä Helsingissä. Juhlistettiin siis ystäväni synttäreitä, varsin rennossa tunnelmassa, kuten yleensä. 

Syöminkejä ennen olin ensimmäistä kertaa töissä siellä hoitolassa. Lähetin myös liikkeen vanhoille asiakkaille ensi kuun tarjouksen, eli Vantaan Beauty Roomissa mikä vain vapaa-valintainen hoito -30% normaali hinnoista koko heinäkuun ajan! Yksi tarjous/hlö. Kotisivuille ei ole vielä päivitetty ultraääni ihonpuhdistusta, mutta myös se on tulossa valikoimaan ensi viikon aikana! Myös manikyyri (käsihoito) kuuluu palvelutarjontaan ja sitäkään ei vielä lue kotisivuilla.


Omat asuvalinnat eivät olleet tällä kertaa vaikeat. Sain blogilahjaksi Timanttisilta Ice Watch:in kellon, jota olin ihastellut Bloggers' inspiration day:ssa tuossa taannoin. :) Olen niin tykästynyt tuohon kelloon! Sitten H osti minulle nuo rannekorut eräältä huoltsikalta, kun oltiin matkalla Lappeenrantaan viettämään juhannusta. 
Tarkoitus oli eilen vielä lakata kynnet tuolla IsaDoran lempparilakallani, joka on ostamisen jälkeen ollut kovassa käytössä. Ikinä aiemmin en ole lakkaillut kynsiä näin paljon, kun nykyään! Onko minusta kuoriutunut se mature-puoli esiin, kun tykkään käyttää nykyään oikeastaan vain punaista kynsilakkaa? Oon monta päivää yrittänyt väsätä kynsiin jotain värikästä blingblingiä, mutten pysty! Punainen vie aina voiton. Aloin myös fiksuna tyttönä sokeroimaan kainalokarvoja pois, kun bussi oli lähdössä 25minuutin päästä. Tuli siis taas vähän kiire, ylläri! Tosin pöytä oli varattu meille jo viideltä. Kahden aikaan olin kotona, eli ei siinä hirveästi kerennyt mitään ihmettelemään tai blogia päivittelemään.


Mamman tytöt<3


Maalasin muuten tuossa muutama päivä sitten tuon takana näkyvän seinän. Tai siis, revin siitä sen tumman tapetin pois ja maalasin valkoiseksi. Halusin lisää avaruutta ja valoa keittiöön, se oli jotenkin liian tunkkaisen oloinen. Myös keittiössämme ollut harmaa päätyseinä sai lähteä ja vetäisin myös sen valkoiseksi. :) Pistän keittiöstä kuvia vaikka tänään myöhemmin tai huomenna.


 Ice Watch Timanttisilta
Toppi: Vero Moda

Farkut: Tiger of Sweden

Ostin nämä mustat farkut viikko sitten JC:stä, josta ostan aina kaikki farkkuni, koska heiltä saa lahkeiden lyhennyksen ilmaiseksi housujen oston yhteydessä. Itsehän olen alle 160cm, niin kaikki lahkeenmitat tuntuu olevan aina liian lyhyitä. Tosin Dieselin liikkeessä Helsingissä on sopivan mittaisia, mutta en yleensä jaksa sinne saakka lähteä farkkuja sovittelemaan. JC myy myös Dieselin housuja, että senkin vuoksi turha läheä merta edemmäs kalaan. ;)

Synttärisankari "kaivoi laukusta tupakkaa"...


Lisää kuvia elämästäni ja eiliseltä päivältä löytyy Instagramista nimimerkkini takaa: ilanajohansson

Käytiin vielä yksillä Vltava:ssa ja siitä suoraan bussilla kotiin. Oltiin kotona jo joskus ysin aikaan. H nukahti rankan ruokailun jälkeen sohvalle koirien kera. Itse meinasin nukahtaa bussiin, mutta kun pääsin kotiin ja käytin koirat ulkona, olin ihan virtaa täynnä. Siivosin taas pari tuntia kuin hullu ja tein kaikkea pientä yleishöydyllistä, jota en ole saanut tehtyä tässä lähiaikoina. Aina on kotona jotain pientä säädettävää (lamppujen vaihtoa, pölyjen pyyhkimistä lampuista, peilien pesua, laatikoiden siivoamista, meikkien järjestelyä yms.) jota aina miettii että "pitäisi ja pitäisi" mutta sitten ei jaksa aloittaa niiden tekemistä. Nyt rykäisin oikein kunnolla ja tein noi turhakkeet pois alta, ettei vaivaa mieltä myöhemmin. Tosin on täällä vieläkin tekemistä. Mutta eihän se tekeminen koskaan kesken lopu! :)

3 kommenttia:

  1. Oikein nätti olet kuvissa :). -S-

    VastaaPoista
  2. Melko härskin näköistä toimintaa siellä on ravintolassa harrastettu :D Ihana tuo sun toppi!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)