maanantai 2. kesäkuuta 2014

Paljastuksia elämästä ja lauantain outfit


Apua! Nyt on muutama asiaa joista haluan teille kaikille kertoa.

Ensinnäkin päällimmäisenä tulee mieleen, että irtisanouduin minun vakkariduunistani tänään!!! Hah!
Siihen on sitten niin monta syytä. En ala niitä täällä sen koomin erittelemään, enkä halua että kukaan käsittää mitään väärin. Jätetään syyt siis sikseen.
Tässä on se hieno puoli, että olen halunnut tekemään sitä omaa juttua ja kokeilemaan siipiäni siten, että työllistän itse itseni. Nyt se sitten oikeasti toteutuu, eikä tämä ole mikään vitsi. Tämä ei myöskään jää enää vain haaveeksi. Ennen olen tästä vain puhunut, vaan nyt myös sen toteutan!


Kaikki lähti siis siitä kun olin H:n tädin valmistujaisissa viime lauantaina ja kuulin H:n serkun vaimolta, että hänen työntekijät perusti yhdessä oman firman ja nyt hänellä on työntekijöiden etsiminen kesken. Itsehän en ollut kovinkaan pahoillani kuulemastani. Ilmoitin heti, että minä tulen sinne toiminimellä töihin. :) Siitä se ajatus sitten lähti ja nyt olen matkalla kohti tuntematonta. Ei säännöllistä palkkaa, en saa saikulla palkkaa, ei ole lakisääteisiä lomia: Hell yeah!!! Tästä minä tykkään.

Onhan tässä riskinsä. Voi olla että olen parin kuukauden päästä häntä koipien välissä huutelemassa mollin sivuilla, että tarvitsen kipeästi töitä. Toivon vaan niin kovin, että niin ei käy ja kaikki kääntyy parhain päin. Teen myös kaikkeni sen eteen, että onnistun. Tietenkin. Mitä muutakaan vaihtoehtoa minulla on? Ei mitään. :D Ei oikeasti!

Eli kaikille tiedoksi: Aloitan 1.7. työt Beauty Roomissa Tikkurilassa. Teen meikkejä, tatuointeja, kasvohoitoja, jalkahoitoja, geelilakkauksia, geelikynsiä, kestovärjäyksiä jne...


Eli vielä kuukauden kun maltatte odottaa, niin sinne vain rentoutumaan, tai vaikka kokeilemaan tatuointia! ;)


Toinen juttu, mikä ei ole kovin mukava. Olen tulossa kipeäksi. Jos en kuumeeseen asti, niin tosi flunssainen olo alkoi tänään aamulla töissä. :(

Eipä siinä. Mielummin, että olen nyt kipeä, kun sitten aloittaessani työt Beauty Roomissa. Pitäähän sitä joskus sairastaakin. 


Kolmas. Minulla on aivan törkeästi kaikkea postausmatskua, mutta en ole kerennyt/jaksanut istua iltaisin töiden päätteeksi koneelle. Tai olen, mutta lähipäivien illat ovat lähinnä vierähtäneet eri tukkujen sivuilla pyörien. Ja tulevat vierähtämään monena iltana tulevaisuudessakin. No, kunhan saan tämän rullaamaan, niin hyvä tulee. :) 


Nyt käyttämään koirat ulkona iltalenkillä ja sitten nukkumaan. Unia kaikille. <3

4 kommenttia:

 1. Jee! Onnea uusiin haasteisiin!! 😎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Olen unohtanut vastata näihin ... :S

   Poista
 2. Anonyymi8/6/14 11:54

  Myös täältä Paljon Onnea uusiin työkuvioihin :)! -S-

  VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)