keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Dior Lady 2

Ehkä makeimmat aurinkolasit ikinä!

Koska kaikki true bloggaajat lukevat Kissien blogia, kuten myös minä, bongasin tuossa joku aika sitten Diorin lasit Alexandran päässä hänen blogissaan. Ihastuin laseihin niin paljon, että aloin googlettelemaan ja katsomaan jos löydän samanlaiset jostain itselleni. No en löytänyt, joten tilasin Instruun itselleni sovitukseen yhdet. Sekään ei ollut ihan niin yksiselitteistä, työntekijät joutuivat hirveän duunin tekemään, että saivat selvitettyä saako näitä enää mistään. Kiitos siis Instrun porukalle hyvästä palvelusta!

Sain Instrun blogipostauksesta lahjana arvosetelin, jolla kustansin osan lasin hinnasta, joten ihan kaikkea en joutunut onneksi itse kustantamaan. Nyt on rahat aika tiukilla, kun joudun hommaamaan niin paljon kaikkea sinne hoitolaan, jossa pian aloitan työt.Nyt vain odottelen aurinkoisia ilmoja, jotta pääsen ulkoiluttamaan näitä ihanuuksia. :)

Kaikille jotka ihastuivat näihin: Minulle oltiin tilattu sovitukseen sekä nämä punaisilla sangoilla varustetut, että luonnonvalkoisilla sangoilla koreilevat. Jätin Vantaan Jumbon Instruun ne luonnonvalkoisella sangalla olevat. Joten nyt jos joku niitä haluaa, kipin kapin kyselemään jos ne siellä vielä on. ;)

2 kommenttia:

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)