lauantai 3. toukokuuta 2014

Vappujuhlat

Vietettiin vappukemut ystävien kera keskiviikkona. Sen jälkeen koko loppuviikko onkin mennyt ihan yhtälailla juhliessa, kun torstaina tulimme Lappeenrantaan ja perjantaina vietettiin minun 27-vuotis synttäreitä pienimuotoisesti isäni mökillä ja tänään on isän mökkinaapurin nimpparikahvit. On ollut aika kostea viikko, täytyy myöntää.

Minulla on vissiin tässä menossa joku pikkareiden vilauttelu. Siitä kommentoitiikin, että mekko päällä kannattaisi opetella istumaan jalat yhdessä, kuten alkuillasta istuinkin, mutta yhden aikaan yöllä en oikein enää jaksanut kiinnittää huomiota habitukseeni, vaan annoin vaan mennä. Varsinkin kun oltiin vain kaveriporukalla yhdessä, niin mitä väliä? ;)

Olen niin ihastunut tuohon Prykmestar Ahomansikka raparperi siideriin. Se on kuiva, mutta mielestäni ei liian kuiva. Eikä se ole ollenkaan liian makea. Se on siltä väliltä. En yleensä ole siidereiden ylin ystävä, koska ne ovat yleensä aivan liian makeita, mutta tämä ei mielestäni ole. Että kannattaa testata - myös heidän, jotka eivät yleensä kuivasta pidä. Tai siideristä.

Balls. 
Oikeasti pelkään ilmapalloja vähän, koska niistä kuuluu liian kova äkillinen ääni pamahtaessa.

Ps. Kerrankin näitte minut täällä blogin puolella laittautuneena, eikä aina vain ilman meikkiä ja tukka ponnarilla, kuten aina. ;DMiten teidän vappu meni? Oliko pirskeitä? Täällä jatkuu bileet vielä tänäänkin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)