sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Pahanhajuinen hengitys - Kauneus&terveys-lehtiKerroinkin teille jo aiemmin, että minua kuvattiin pari kuukautta sitten Kauneus & terveys-lehteen. En ollut varma lehden ilmestymispäivästä, mutta tuossa alkuviikosta kysyessäni toimittaja osasi kertoa lehden ilmestyvän 22.5. eli tuossa muutama päivää sitten. 
Minulle oltiin luvattu toimittaa lehti kotiin, mutta koska sitä ei kuulunut, kävin noutamassa eilen kaupasta oman kappaleeni. En uskaltanut eilen katsoa sitä kuvaa, hah! :D Pari kaveria oli tässä muutaman päivän aikana pistänyt viestiä, että oli ihan hyvä kuva minusta. 
Tänään aamulla sitten uskaltauduin kahvikupposen ääressä, suu täynnä leipää, avamaan lehden ja selailemaan minkä näköisenä pällistelen. 
Helpotus oli suuri, en ollutkaan niin vajakin näköinen, onneksi!

Juttu kertoi siis tosiaan pahanhajuisesta hengityksestä. Itse kärsin vaivasta taannoin kita-ja nielurisa ongelmien vuoksi. Jos haluatte lukea postauksen, jossa kerroin leikkauksesta, löydätte sen klikkaamalla tästä!

Ollakseni rehellinen, tuntuu omituiselta katsoa itseään lehdestä. Olen vilahtanut alueuutisissa pari kertaa aiemmin ja minua on haastateltu radioon, mutten ole koskaan ollut lehdessä. Kai tämä oli se elämäni "viisi minuuttia julkisuudessa", heh. :)

Psst: Lehden ostajat saavat kaupan päälle tämän minikokoisen Doven syväkosteuttavan vartalonpesuaineen, joka on koonsa puolesta kätevä vaikka matkalle mukaan otettavaksi.


Oletteko te lukeneet tuon lehtijutun? Mitäs tykkäsitte? :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä kuva sinusta ja jo sitä katsoessa tajuaa, ettei pahanhajuinen hengitys johtunut hampaista. Ovat kuvassa kuin posliinia! Toivottavasti juttu rohkaisee muitakin propuista kärsiviä hakemaanapua vaivaan. Käytiin äsken Venäjällä suunnistamassa ja nyt alkaa virittäytymine illan Suomi - Venäjä otteluun :). -S-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo. Oonhan lapsesta lähtien harjannut hampaat kahdesti päivässä (välillä kolmesti) ja kielen myös. Juon paljon vettä ja syön purkkaa. Ei todellakaan johtunut siitä. Onneksi tajusin itse heti että ei ole normaalia ja kävin sitkeästi lääkäreissä, enkä luovuttanut, vaikka peruslääkärit sanoivat että on ihan normaalia. :/

      Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)