keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Instrumentarium aurinkolasit kevät 2014

Vielä lisätietoa Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day:sta. Kävin ihastelemassa erilaisia aurinko-ja silmälaseja Insrumentariumin yhteistyöpisteellä ja rakastuin kahtiin aurinkolaseihin niin kovin, etten osannut päättää kummat niistä haluaisin mielummin - JOTEN VALITSIN MOLEMMAT!

Sivun alareunassa ohjeet arvontaan, joten siirtykää sinne jos aurinkolasien voittaminen kiinnostaa! ;)


Tykkään noista enemmän tuon asun kanssa, jotka ovat silmilläni ja omistankin yhdet hyvin saman näköiset jo entuudestaan. 

Noi päälaelle laittamani ovat ihanan nörtit ja vastaavat näkyivät myös mm.Mustat Lesket draamasarjan jossain jaksossa, missä naiset istuivat terassilla ja se punatukkainen Kirsi kertoi että hänen kodissaan kummittelee, noi lasit silmillä. Tosin tuon malliset lasit ovat jo pari vuotta nostaneet päätään ja näkyvyyttään katukuvassa, niitä näkyy nykyään todella usein, varsinkin boheemeilla trenditietoisilla nuorilla, sekä naisilla että miehillä.

Aurinkolasipisteelle mentyäni tuli heti nuori huomaavainen nainen höpöttelemään ja ehdottelemaan kaikennäköisiä laseja ja lopulta päädyimme juttelemaan ihan ohi laidan, kaikesta muustakin kuin laseista. :D Puhuttiin jopa rintaliivivalinnoista, mutta eihän siinä, saahan sitä jutella jos on asiaa! Oon itse kova höpöttelijä ja eksyn välillä pahasti aiheesta, heh. Tuote-esittelijä antoi muutamia laseja kokeiluun, mutta päädyin lopulta näihin itseni valitsemiin, minulla kun on niin vahva ja tarkka maku melkein kaisessa ja varsinkin laseissa ja parfyymeissa. Äitinikin juuri viikonloppuna sanoi, ettei koskaan uskaltaisi ostaa minulle hajuvettä, kun se menisi niin suurella todennäköisyydellä mönkään. Oikeassa on. Lasien kanssa on mielestäni ihan sama juttu. Kaksi asiaa jotka ovat todella vaikea ostaa toiselle. Toki suositella saa aina. :)

Jos haluatte osallistua Indiedaysin ja Instrumentariumin järkkäämään arvontaan, säännöt ovat yksinkertaiset: 

Menkää kampanjan brändisivulle tästä linkistä: http://showroom.indiedays.com/instrumentarium-kevat-2014/
ja äänestä halutessasi kaikkien bloggaajien laseista suosikkiasi ja täytä myös yhteystietosi.
Osallistujien kesken arvotaan kolmet aurinkolasit, maksimiarvo 179eArvontaonnea kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)