lauantai 26. huhtikuuta 2014

What's the time?

Kun olin Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day:ssa, kävin tsekkailemassa Indiedays ja Timanttiset-yhteistyökampanja pisteellä uusia kelloja, jotka olivat toinen toistaan upeampia. 

Minun vanha valkoinen ihana kellorakkauteni on niin hirveässä kunnossa, ettei sitä voi enää käyttää. Pidin sitä putkeen pari vuotta, jonka jälkeen se näivettyi niin pahasti, että heippa sille kellolle. Tai voi sitä käyttää edelleen, muttei se hieno ole. Eli kaappiin on jäänyt.

Bongasinkin vanhan lempikelloni näköisen kellon ja ihastuin siihen niin, että kävin kuvauttamassa itseni kellon kanssa. Oi uusi rakkauteni<3


Timanttiset pisteellä oli ihanaa ja avuliasta henkilökuntaa ja sainkin ihastella ja kokeilla eri kelloja ihan olan takaa. En meinannut osata edes päättää minkä kellon valitsen lempparikseni, mutta tämän nähtyäni muistui mieleen vanhan kellorakkauteni kanssa kokemat seikkailut - löysinhän nykyisen miehenikin se vanha kello ranteessani. ;) 

Yllätyin itse näiden kellojen hinnoista, ei muuten ole hinnoilla pilattu ja ovat vielä 100M vesitiiviitä! Kannattaa siis harkita näitä, sekä tyylikkyytensä ja selkeiden linjojen, jotta ihanan simppelin ulkonäön ja yhdisteltävyyden vuoksi. Plus tietty se hinta, netistä tilattuna tämä kello 79e! Yleensä kelloista saa pulittaa reilusti yli satasen, vaan ei näistä. 
Kaikki ICE WATCH kellot löydät täältä.

Nyt kipin kapin kaikki kellofriikit tutustumaan koko valikoimaan ja tykkäämään Timanttisten Facebook-sivuista.

Aion nimittäin itse hankkia tuon kellon itselleni heti kun saan vähän ylimääräistä. ;D heh.

Onko teillä mitään kokemuksia näistä kelloista? Tykkäättekö? Olisi kiva kuulla. :)

2 kommenttia:

  1. Ei oo kokemuksia kyseisitä kelloista (vielä), mutta hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep Nella, noi on ihanan sporttisia, simppeleitä ja ajattomia. Siksi myös helposti yhdisteltävissä mihin vaan asuun ja tilaisuuteen. :)

      Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)