torstai 3. huhtikuuta 2014

Kuulumiset lähipäiviltä

Ma-to kuulumiset


Heippa kaikille! Olen ollut joka ilta tällä viikolla 6-8 aikaa illalla kotona ja suihkun, koirien ulkoiluttamisen ym. muun seuraavan päivän valmisteluiden jälkeen olenkin ollut niin poikki, että suoraan nukkumaan, eikä puhettakaan että olisi riittänyt energiaa blogin päivittämiseen, tai mihinkään muuhunkaan "ylimääräiseen".

Selfie töistä :D
töitä, salia, unta, töitä salia unta, töitä salia unta...

Olen jaksanut käydä salilla todella intoa puhkuen, tällä viikolla kolmesti ja huomenna menen vielä tekemään rintatreenin, venyttelemään ja jos jaksan aerobista tehdä soutaen ja pyöräillen, niin teen myös ne siinä samalla, niin ei pääse täysin aerobinen unohtumaan. Nyt täytyy kyllä myöntää, että en ole pariin viikkoon jaksanut tehdä aerobisia, on mennyt Täysin lihaskunnon puolelle - ja aika kovasti on mennytkin. Olen tehnyt omia enkkoja salilla ja se on tuonut lisää puhtia ja innostusta painojen nostoon. Tuntuu tällä hetkeltä kehittyminen niin kovalta, että melkein aina salilla ollessa teen jonkun uuden enkan. Varsinkin, jos kyseessä on selkä,tai kädet. Jaloissa en niin suuria muutoksia ole saanut aikaan. En tiedä onko kyse sitten tekniikasta, vai niistä helvetillisistä lihaskrampeista, joita välillä tulee, varsinkin kyykätessä. 

Olen yrittänyt muistaa ottaa magnesiumin päivittäin ja juoda suolavesi-viherjuomajauhetta, mutta sekään ei aina tunnu auttavan, tosin ne kyllä lieventävät ja vähentävät lihaskramppien syntyä. Jos jollain on jotain superhyviä kikkavitosia lihaskramppien ennaltaehkäisyyn niin vinkkejä otetaan vastaan yhtä pinkeänä, mitä olen salilla treenatessakin! :D

Pukkari selfie ennen salille menoa

Harmi kun en saa salille ketään kuvaajaa, joka vois ikuistaa ne minun hehkuttamat ilmeet, joita väännän vikoja toistoja tehdessä, hah! :)

Kuulumiset talosta, jota kävimme katsomassa

Se talo oli ihan järkyttävä pommi! Oikeasti, se talo oli vajonnut sinne mutapohjaiseen maahan ja liikkunut vuosien saatossa siten, että katto oli lohkeillut ja lattia ihan mutkalla. Se lattia vietti reunoihin päin niin paljon, että kun siellä sisällä käveli, niin tuntui siltä kun olisi ollut ihan kännissä. 
Se talo tosin meni heti siinä näytössä. En tajua miten joku haluaa ostaa noin rupuskan talon! Se pitäisi lanata maan tasalle ja tehdä perustuksista lähtien kaikki uudestaan, ihan kaikki! Lisäksi siihen oltaisiin rakennettu talon seinästä 8m päähän toinen talo, joka ei sekään innostanut ja sitä ei myynti-ilmoituksessa mainittu, mutta taloesitteessä se luki ja kiinnostus siltäkin osin lopahti aika pahasti. Lisäksi ei olisi noin huonokuntoisesta talosta ollut järkevää edes maksaa, koska mielestäni edes se tontti ei ollut yli 200 000e arvoinen. Myyntihinta oli kuitenkin yli 220t, eli ihan hyvä että jätettiin tarjoamatta siitä mitään. 
Toivottavasti nykyinen omistaja on kuitenkin tyytyväinen ja ymmärtää mihin on ryhtynyt ja millaisen pommin ostanut. :)

Talokaupoissa on ehkä tärkeintä se, että tiedostaa mihin on ryhtymässä. Varsinkin jos kyseessä ei ole uusi/muutama vuotta vanha asunto, tai talo. Jos remontoitavaa löytyy, kannattaa aina miettiä osaako sen tehdä itse ja jos osaa, onko laatu sen mukaista, että se nostaa asunnon arvoa. Jos epäilee omaa osaamistaan, niin kannattaa palkata joku ammattilainen hommiin. Tosin, olen nähnyt sellaisia "ammattilaisia" itse, että olisi vain kannattanut luottaa itseensä vähän enemmän ja lähteä tekemään. Esim. se tyyppi, joka kävi keittiön kaapit meille asentamassa- täysi tunari! Ei enää ikinä mitään kallista työmiestä, ainakaan noihin hommiin, mitkä pystyy tekemään itsekin. 

Vaihdettiin toissaviikonloppuna ruman lattian päälle 
toinen laminaatti vaatehuoneeseen.


Kaduttaa semisti, että ollaan pistetty remonttiapuun rahaa tämän nykyisen asuntomme kohdalla. Siis silloin alkuaikoina, pari vuotta sitten. Ei tässä lähiaikoina enää, luojan kiitos. Tosin, ei vielä osattu niin paljon tehdä, ennen kun tähän muutettiin. Tässä asuessa ollaan saatu vinkkejä ja oppia remontoinnista ja tekemällä oppii, tässäkin asiassa. Ensimmäisen kerran tasoitin seiniä nimen omaan täällä ja enpä ole oviakaan vaihtanut, tai tiennyt miten se tehdään, ennen kun täällä tuossa talvella vaihdettiin. Enkä ole lattioita hionut/laminaattia asentanut, tai tapetoinut ennen tähän asuntoon muuttoa. Vaihdettiin muuten laminaattilattia tuonne meidän vaatehuoneeseen tuossa toissa viikonloppuna (kuvat yllä). Löydettiin se laminaatti halvalla Bauhaussista ja se mätsää tosi hyvin tän meidän hioman/sävyttämän lautaparkettilattian kanssa. :) Tuo laminaatti maksoi 10e/neliö. 
Ollaan kyllä kuultu, ettei kannata ostaa halvinta laminaattia, mutta kun kyseessä on parin neliön kokoinen vaatehuone, jossa tulee vain käännyttyä, ei kannata panostaa siihen mielestäni sen koomin. Vaihdettiin myös jalkalistat sinne samalla ja uusi naulakko vaatehuoneen seinälle on suunnittelilla. Lisäksi haluaisin sinne myös uuden lampun, kun se katossa roikkuva vanha on niin ruma. 
Mutta katsotaan nyt, kannattaako tähän sijoittaa enää yhtään, jos vaikka joku kohtuuhintainen ja tarpeeksi hyväkuntoinen okt löytyisi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)