tiistai 15. huhtikuuta 2014

Lumene CC NAIL CONCEALER NUDE kynsilakka

Indiedays inspiration day:hin osallistuneet saivat lahjaksi tämän ihanan nuden sävyisen, hoitavan kynsilakan Lumenelta, joka sisältää UV-suojan.

Lakka ei kuivunut omissa kynsissäni mielestäni mitenkään poikkeuksellisen nopeasti ja hajukin oli perus kynsilakkamainen.

Vasta vuorokauden on minulla ollut tämä lakka kokeilussa, mutta ainakin tämän ensimmäisen päivän kesti hyvin tämä kynsissä, vaikka olinkin töissä ja lakka joutui kovalle koetukselle päivän aikana. 
Jotkut lakat lähtevät minulla lohkeilemaan kynsien kärjistä jo ensimmäisen päivän aikana. Enkä laittanut päälle edes päällyslakkaa ja silti kesti ja lisäksi tässä on pysyvyyden lisäksi kiva kiilto.

Tämä sävy on ihanan neutraali ja sopii ihan minkä asun kanssa vain. Olen aina pitänyt nudelakoista. Tästäkin. Sopii töihin, juhliin, arkeen - mihin vain. Helppoa!


Kynsiin laitettu kaksi kerrosta Lumenen cc nude lakkaa


Kiinnostuneille tiedoksi, että lakan hinta on kaupoissa n.6,40e. 

Mitäs tykkäätte tästä sävystä? :)(Psst: Näin viikkojen jälkeen todettakoon, että lakka pysyi virheettömänä kynsissä VIIKON! Ikinä ei ole mikään lakka pysynyt näin hyvin. Että on todellakin hintansa väärti!)

1 kommentti:

  1. Aika jännä. Miten voi olla noin huomattava ero. Onkohan sulle päätynyt jokin maanantaikappale? Oma kun tosiaan kuivui ihan ennätyksellisesti, että jaksoin sitä oikein ihmetellä. Lisäksi lakassa oli jotenkin poikkeva tuoksu, ehkä hieman marjainen, ei lainkaan tavallisen kynsilakan hajuinen. Jännä.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)