sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Bloggers inspiration day

Ravintola Sipulin talvipuutarha, Helsinki

Sain kutsun pari viikkoa sitten Indiedaysin Bloggers inspiration dayhin ja pitihän se käydä katsastamassa paikan päällä, mistä on kyse. En ollut aiemmin siis ollut vastaavissa kemuissa, että oli kiva nähdä ja kokea moiset kekkerit. Olin kyllä alkuihmettelyn jälkeen ihan fiiliksissä juttelemassa ihmisille ja metskaamassa esittelypisteitä ja höpöttelemässä tuote-esittelijöille ja muille bloggaajille.

Paikalla oli ihania herkkuja ja kattava juomavalikoima, jotka ei nekään jäänyt minulta hyödyntämättä lainkaan. :) Ja maistoin noita alapuolella olevassa kuvassa näkyviä ihanan punaisia ja marjaisia macaroneja, joita en ollut koskaan aiemmin elämässäni maistanut! Siis en ikinä. En oikein edes tajua miten se on mahdollista. Ihan yhtä mahdollista kylläkin kun se, että katsoin ekat Terminatorit tuossa menneenä talvena, hehheh!Maistoin varmaan kaikkia juomia ainakin yhden.

Noi Cloettan suklaat oli ihania! Tosi makeita, mutta myös tosi herkullisia.

Lorealilla oli ihana piste, jossa kerrottiin tulevan kesän tukkatrendeistä ja sain kotiin kokeiluun tuon vaaleimman sävyn. Tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen, kun tuossa päälaella tuo kiva kolmen sentin tyvikasvu keikkuu jo aika huolestuttavan näköisenä.

Bloggaajat saivat Lorealin asiantuntijoilta kovimmat vinkit ikinä! Katsotaan miten tarkkaavaisena olen kuunnellut, kunhan pääsen kokeilemaan väriä käytännössä, jotta tuleeko niin hehkeät raidat kun luvattiin. No tottakai tulee, koska Lorealin uusissa hiusväreissä on mukana raidoituskampa, jolla saa tehtyä todella luonnollisen näköiset raidat helposti.
Kirjoitan värjäyksestä enemmän, kunhan jaksan ryhtyä tuumasta toimeen. :)Vallilalla oli ihanan värikäs esittelypiste! Itsehän omistan nuo taustalla näkyvät verhot, mutta limen vihreinä. Ja tykkään niistä todella paljon. Voisin vaikka ostaa samat verhot jonkun toisen sävyisenä. Esim joulun aikaan ne limenvihreät verhot ovat aika erikoinen valinta ja nyt juuri eilen tulin taas pohtineeksi, että josko sitä olisi hurja ja pyytäisi vaikka lahjaksi itselleen uudet vastaavat, eri värisenä. :)


Revin muuten hiustenpidennykset pois tuossa viikko sitten, kun omat hiukset olivat jo niin kasvaneet, että teipit näkyivät aika selvästi, varsinkin hiusten ollessa auki. Letitin hiukset vain ranskalaiselle letille ja välillä pidin päässä ukkivainaani vanhaa villaista herrainhattua, joka sopi päähän ja lookiin kuin nakutettu.

Maistelin näitä, ja paljon kaikkea muutakin. Toi macaron leivos meni ihan muussiksi minun kovassa kohtelussa ja suussa se ei kauan kerennyt sulaakaan.


Tässä kaikkea härpäkettä, jota mukaan tarttui. 

Oli kyllä mielestäni todella onnistunut ilta ja tykkäsin ständeistä ja ilmapiiristä, porukka oli hyvällä tuulella ja ständien takana seisovat tyypit olivat kaikki tosi mukavia ja jäinkin juttelemaan monen kanssa pidemmäksikin aikaa, ihan kaikesta muustakin kuin siitä, mitä he olivat markkinoimassa. Pisteet siitä että jokainen paikka oli löytänyt niin mukavia henkilöitä sinne edustamaan. 
Ehkä jos yksi miinus pitäisi sanoa, niin toiset bloggaajat eivät tulleet kovinkaan avoimesti juttelemaan kanssani, mutta minä ängin välillä juttelemaan sitten muille, kun ehkä olin sitten niin vanha peloittava, ettei uskallettu tulla höpöttelemään. 
Että jatkossa jos törmäilette minuun jossain, niin tulkaa vain ihan rohkeasti juttelemaan! Uudet tuttavuudet ovat aina tervetulleita. :)

Olitteko itse paikalla kukaan ja jos olitte, mitä piditte tilaisuudesta?

3 kommenttia:

 1. Siis apua mitkä tarjoilut tuolla oli :-) mä tykkään lukea ruokapostauksia ihan tajuttomasti, tosin eihän niistä ikinä muuta seuraa kuin nälkä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä minun makuuni noi kaikki herkut ja pikkusuolaiset... Ainut vain että alkoi vähän tulemaan oikeasti kova nälkä jossain vaiheessa, olisi pitänyt syödä päivällinen ennen tuonne menoa, kun eihän noilla nyt ihan nälkää pois saanut, vaikka nälkää sai siirrettyä noilla kyllä ihan hyvin ja makoisasti. :)

   Poista
 2. "välillä pidin päässä ukkivainaani vanhaa villaista herrainhattua, joka sopi päähän ja lookiin kuin nakutettu."
  hahhaahh, ihana :D <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)