tiistai 22. huhtikuuta 2014

Saimaa ja pääsiäinen

Kuvia pääsiäisestä ja Saimaalta.
Huomioithan, että kuvien kopioiminen luvatta on kiellettyä. Kiitos!

 Coco sai pääsiäismunasta auton. Minä söin suklaat, Coco sai lelun. 
Toi auto liikkui itsekseen eteenpäin taaksepäin vetämällä, niin ajeltiin tuolla sitten ympäri laituria ja Coco juos saalistamassa perässä. On nää pienet koirat helppo pitää tyytyväisenä! :) Käpy oli kanssa kova sana. Paras lelu miesmuistiin!

Cocokin tykkää Saimaasta. Ja leluista. Autoista. Ilmeellä! Omistan erittäin valonarat silmät. En pysty olemaan normaalisti auringon paistaessa. Jos ei ole aurinkolaseja, rypistelen kulmia niin paljon, että saan hirveän hedarin helposti. Minä ja Juicy ei tykätä suorasta auringonpaisteesta, eikä salamavaloista. Tykkään auringosta arskat ja lippis päässä. :)


Tässä oli myös ainoat kuvat, joihin Juicy suostui tulemaan mukaan. Sehän ei tunnetusti pidä kuvattavana olemisesta, vaan laittaa silmät välittömästi kiinni, jos huomaa jollain kameran.

Luontokuvia Saimaasta ja alhaalla loppukevennys


Saimaan loput jäät sulamassaJännää kilpikonnakuviota jäiden lohkeiltua toisistaan irti.


Naapurin koira tuli tervehtimään meidän koiria ja se, eli Mauno oli  vähän enemmän innoissaan meidän koirista kun meidän koirat siitä. :D

Coco patsastelee terassilla. Tai siis pikemminkin vahti, ettei Mauno palaa enää kyläilemään. :)

Kuulumiset tähän väliin. Olen tässä pääsiäisen aikoihin miettinyt, että mitä sitä elämässä haluaisi tehdä. Toisaalta tekisi mieli lähteä opiskelemaan, toisaalta kun en ole varma onko se taloudellisesti järkevä tai kannattava vaihtoehto, mietityttää, koska nykypäivänä lähes mikään opiskelu ei takaa töitä. Ärsyttävää pähkäilyä. En haluaisi jumittaa varastoonkaan loppu elämäkseni. Olen miettinyt iltalukiota ja sen jälkeen kauppista, mutta sillä alalla nyt varsinkin työpaikat on kortilla. Tosin, ainahan sitä voi hakea väliaikaisesti johonkin hanttihommiin ja siitä sitten ylöspäin, kuten muissakin ammateissa. Eikai sitä heti pääse korkealle, vaikka koulut olisikin käyty. Onhan niitä korkakoulutettuja työttömiäkin Suomessa yllinkyllin. Tosin se on sitten myös vähän omasta asenteesta kiinni, että jos ei kaikkia töitä suostu tekemään. Itselläni tuota asennetta ei toisaalta ole, vaan teen mitä vain, jos ei muutakaan ole tarjolla.

Nyt ei muuta kun mietintämyssy päähän!

1 kommentti:

 1. Teillä näyttää olleen sitten loppujen lopuksi oikein rento pääsiäinen :)

  Tuosta opiskelusta. Jos oikeasti meinaat lähteä opiskelemaan, kannattaa varmaan miettiä kahdelta kantilta:
  a) Mitä haluat tehdä
  b) Millä alalla on (hyvin palkattuja) työpaikkoja

  Paras olisi tietenkin, jos nuo kaksi kohtaisi, mutta todellisuudessa b-vaihtoehtoa ajatellen hyvä vaihtoehto voisi olla vaikkapa putkimies. Niille riittää kuulema hommia.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)