maanantai 24. helmikuuta 2014

ostohyvitys.fi + Nellyn ostokset

Tietoa ostohyvityksestä, jonka palvelu yllätti kirjaimellisesti.

Sain siis yhteydenoton Ostohyvityksestä, jossa ehdotettiin blogiyhteistyötä ja kiinnostuin tarjouksesta. Ennen yhteistyötä palvelun kanssa, olin jo kirjautunut kyseiseen palveluun ystäväni saatua puhuttua minulle järkeä päähän, palvelun järkevyyden merkeissä.
Suoraan sanottuna olen jäärä. Niin jäärä, että boikotoin, enkä luottanut kyseiseen palveluun. En uskonut toisten bloggaajien hehkutuksia, enkä halunnut kirjautua mihinkään vastaavaan palveluun.
Mainittakoon tähän väliin, että olin myös S-etukortin ja Plussakortin vastustaja lähes viimeiseen saakka. Kunnes aloin käyttämään vähän päätäni ja miettimään, että säästö se on pienikin säästö, joka taitaa olla nykyisin jo kulahtanut mottoni.Noh, ystäväni tosiaan kertoi minulle, että hän oli tehnyt vain muutama jotain "ei niin suurta" ostosta Ostohyvityksen kautta ja saanut jo takaisin omista vaate-ja muista ostoksistaan yli 15e, jotka oli sitten siirtänyt takaisin omalle tilillensä.

Kyselin, että kuinka palvelu toimii ja sain vastaukseksi, että ei tarvitse kuin kirjautua sisään Ostohyvitykseen ja Ostohyvityksen sivujen kautta mennä sivulle, jolta haluaa jotain itselleen tilata.
Viimeistään viikon sisällä ostotapahtuma kirjautuu Ostohyvityksen sivuille, sivun ylälaitaan, Oma sivu-kohtaan, joka näkyy sinun kirjauduttua sivuille sisälle. Jos ostotapahtumaa ei ole merkitty viikon kuluttua tilauksen teosta Ostohyvityksen Omalle sivulle, kannattaa laittaa sänköpostia heille, että "hei mis mun rahat luuraa?" :)
Jouduin nimittäin itse lähettämään sähköpostin, kun kämmäsin heti ekan tilauksen. Ja jos se vain voi olla mahdollista, että onnistuu ryssimään tuonkin, niin se voi tapahtua vain ja ainoastaan minulle!

Kävi nimittäin niin, että menin Ostohyvityksen sivujen kautta Grouponin sivuille, josta tilasin meidän koiruuksille uuden sängyn ja tilasin myös meille sängynpäädyn, jollaisesta olen haaveillut jo vuosia. Ja nyt sen sitten löysin ja tilasin, mutta tein pikku virheen: En nimittäin poistunut Grouponin sivuilta ja mennyt sivuille uudelleen Ostohyvityksen kautta. ELI HUOM! Jos tilaat useammalta eri asiakkaalta, vaikka tilaisit samalta sivuilta (siis ainakin Grouponilla) niin pitää aina kirjautua uudelleen Ostohyvityksen kautta yrityksen sivuille, jotta osto/hyvitys kirjautuu järjestelmään.
Sain asian kuitenkin korjattua parissa päivässä, pistämällä sähköpostia Ostohyvitykseen ja tänään näkyi jo hyvitys järjestelmässä, eli tilanteen sai korjattua ilman sen suurempia toimenpiteitä-onneksi.

Tänään tilasin itselleni pari tarpeellista juttua, en ole vaatteita tilannutkaan netistä hetkeen. Pakko esitellä ne teille, koska ne ovat olleet Nellyn toivelistalla itselläni jo tovin.

1: Ihanat kesäbiksut <3 Näitä ei vain voinut vastustaa!

Biksut: 149,95

 2: Ihana huivi. 

Olen etsinyt tällaista valkoista pantterikuvioista huivia vuoden. Nyt löytyi. Olin kyllä bongannut tämän jo aiemminkin Nellyn sivuilta, mutten ollut raaskinut tilata sieltä mitään hetkeen, koska siihen tilailuun jää niin helposti koukkuun. :/ Myönnän!
Huivi: 27,95

 3: Uudet treenipökät:

Yhdellä x-fittaajalla oli nämä jalassa ja halusin samanlaiset. 
No ei vaan, :D kaikki omistamani alkavat käymään reisistä ja pyllystä niin kireiksi ja ne vanhat sopivat ovat alkaneet purkautua saumoista pikkuhiljaa (kolme vuotta käyttänyt niitä aktiivisesti), niin olisikin aika jo uusiin. 
Nämä on käsittääkseni jotkut hifistelymallit. Jotkut 2XU kompressiotrikoot. Jotain terveysvaikutuksia näissä oli, en nyt muista mitä, enkä edes esitä tietäväni plus en jaksa nyt googlettamalla etsiä tietoa mikä näissä on niin erityistä. Veikkaan, että sama vaikutus, kuin pitkillä lentomatkoilla suositellaan käytettävän tukisukkia, jotta jalat ei turpoa. :) Hehheh. Minun logiikkani on yhtä veitsen terävä, kuin joidenkin miesten. En nyt viitannut omaan mieheeni kuitenkaan. ;D No joo, nää on taas näitä, nää on taas näitä.
Treenihousut 179,95
Kuvat: Nelly.com

Ps.tommoisia ylläolevia jalkoja tavoitellaan! Hyvän näköinen runko! :)

Noista ostoksista sain hyvityksenä takaisin: 14,43€, summa, jonka maksoin oli kokonaisuudessaan 357,80€. Tiedän, kallis maku-tiedän! Mielestäni takaisin saamani hyvitys on aika hyvin, varsinkin verrattuna siihen, että ilman Ostohyvitystä en olisi penniäkään saanut takaisin. Niin ja tein perjantaina alkuillasta tämän tilauksen ja pari tuntia sen jälkeen näkyi Ostohyvityksen sivuilla korvattava hyvitys, jej!

Kaikille Ostohyvitykseen blogini kautta kirjautuneille ja ensimmäisen kerran palvelua kokeileville lähetetään kotiin suklaalevy!!
Jos ja kun kiinnostuit, kannattaa käydä rekisteröimässä itsensä sivuille: http://www.ostohyvitys.fi/ilana
Ja kannattaa nimenomaan klikata tuosta ylläolevasta linkistä, jotta teille toimitetaan se suklaalevy kotiin, muuten jäätte ilman herkkua. :)
Eli päivitys tähän kohtaan: se ensimmäinen tilaus pitää myös tehdä,jotta sitä suklaata kotiin heruu. Käykää katsomassa kuinka monta eri yritystä tekee yhteistyötä ostohyvityksen kautta, olin itse yllättynyt tästä määrästä. Siellä on Nelly, Zalando, Groupon, Fitnesstukku ja vaikka mitä! 

Ei muuta kun kirjautumaan, tilailemaan ja samalla säästämään!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi4/3/14 21:55

    sulla ei näköjään oo rahasta pulaa, kun ostat 150 euron biksut

    VastaaPoista
  2. Myökin saatiin Hotels.comin hotellivarauksesta jopa reilu 40€ takas tän kautta. Huippujuttu :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)