keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Simply Natural hiustenpidennykset ja blondaus

Eilen kävin Lappeenrannan H&M:ssä hakemassa hiuksia katkomattomia hiusponnareita ja katsomassa jos löytyisi jakkutakki valkoisena,mutta istuvaa takkia ei löytynyt. 

Nää on hyvii!

Yhden hyvän löysin,mutta siihenkin tuli jostain niskassa olevasta ompeleesta joku vekki sinne niskaan/yläselkään,niin ei käynyt. Olen tarkka vaatteiden ostaja. Jos mikään arveluttaa, jätän tuotteen kaupan hyllylle.

Tämän myssyn löysin vuosi takaperin Jumbon Stockmannilta. Love it!

Otin kuvan juuri herättyäni makoisilta lomapäikkäreiltä. Ahistaa,kun en saa juoda kahteen päivään kahvia, hampaidenvaalennuksen jälkeen, jossa tiistaina kävin. Kerron siitä teille heti kun kerkeän.

Tässä vähän reittä teille :D

Kävin kampaajalla Lappeenrannan Prisman PääAsiassa, kampaajana ihana serkkuni Pilvi. Pilville onnittelut, hän lähtee kampaajaksi Sotshin olympialaisiin tekemään kampauksia ja leikkauksia kilpailijoille ja heidän äideilleen ym. Toteutettu osittain Thank you mom-kampanjan puitteissa. Onnea ja menestystä!


Jännitti, vaikka tiesinkin olevani hyvissä käsissä!! :D

Värin jälkeen pistettiin vielä pidennyksiä Simply Naturalin tukasta. Pidennyksiä minulla ei ole ollut vuosiin, joten tämä on kivaa vaihtelua siihen omaan ohueeseen tukkaan. :)

Pilvi ja minä

Vähän näkyy oman tukan raja, mutta lähtökohtakaan ei ollut mikään helpon mahdollinen... :)

Käytiin vielä illalla Teerenpelissä, itse maistoin jotain viskiä, vaikka en mikään suuri viskin ystävä olekaan. Mutta ei tehnyt yhtään mieli mitään kylmää juomaa, lonkeroa tms.niin halusin kokeilla jotain muuta. Tulipahan maistettua. Ei se ihan kuraa ollut.Nyt olympialaisia katsomaan! :) hauskaa iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)