sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikon kuulumiset kuvien kera

Ollut tosi kiireinen, mutta mukava viikko. Siihen on sisältynyt niin joka päiväistä Sotshin olympialaisten katsomista, urheilua ihan omastakin takaa, eikä pelkkää penkkiurheilua, kodin laittoa, pientä shoppailua, ystävien tapaamista, kahvittelu hetkiä ja töitä tietenkin. 

Vege Subi kasvispihvillä. :P

Töissä sain pullan, jonka annoin eteenpäin, kun ei ollut herkkupäivä.

Tää oli hyvä :D Pronssikin on hieno suoritus Leijonilta! :)

Smoothieita ja paljon :P

Koirien kanssa on tullut hengailtua.

Pinaattia, tomaattia ja halloumijuustoa pähkinöiden kera, nam!

Oviin ollaan saatu pikkuhiljaa ovenpielilistoja paikoilleen.

Tein itselleni ja ystävälleni terveysjuomat: vettä, vehnänorasjauhetta, cristallisuolaa ja viherjuomajauhetta. Nams! No, kaveri sai puolessa tunnissa juotua puoli lasillista, että ei se vissiin kovin hyvää sitten ollutkaan. :D haha!

Sain rakkulat molempiin jalkoihin lenkkareista, jotka eivät ole uudet, mutten ollut aiemmin tehnyt lenkkiä ne jalassa. Nyt tein ja siltä se tuntuikin!

Jaksoin jumpata vähän kotonakin. :D

Kävin ottamassa ripsienpidennykset Fabulouksessa Helsingissä.

Olen ollut myös hellyydenkipeä-kuten aina. 


Tässä tämä uusi takki jonka löysin tämän päiväiseltä shoppailukierrokselta. Tykkään tästä niin kovin!! :) <3 tää on joku Tanja Poutiainen takki. Lähdin etsimään olympia takkia, mutta tämä löytyi. Ei haittaa, onhan Tanja sentään olympia urheilija!
Olympiasta puheen ollen, päätettiin H:n kanssa, että lähdetään 4v päästä Koreaan talviolympialaisiin, jee!! Ja Rio de Janeiroon yritetään myös päästä lähetään 2vuoden päästä katsomaan seuraavia kesäolympialaisia! :D Oon kyllä niin penkkiurheilija tätä nykyään, tai no: "Must on tullu Urheiluhulluuuu!!!" ;)

Minun piti kertoa teille tämän viikon loppupuolella Ostohyvityksestä, mutta julkaisenkin tekstin huomenna, tai viimeistään tiistaina. :)

Mukavaa iltaa kaikille ja onnittelut niille suomalaisille, jotka Sochista mitallit kaulassa(tai ilmankin) kotiin saapuvat!

3 kommenttia:

 1. Oot aivan hurjan kaunis!<3 Ja ihana koira :3 Jos saan ihan kehitysmielessä sanoa vinkkinä, niin olisi kiva jos kuvat olisivat vähän isompia ja saman levyisiä, niin niitä olisi selkeämpi katsella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Tietenkin saa sanoa ja pitääkin. Olen tämän postauksen tehnyt puhelimellani, jossa en pääse muuttamaan kuvien kokoa, siksi nämä ovat tulleet eri kokoisina. :( Yleensä pyrin kyllä pitämään kaikki saman kokoisina. Olen vain ollut vähän laiska avaamaan konetta nyt kotona, siksi tullut näitä puhelimella tehtyjä postauksia, jotka ovat kyllä laadultaan surkeita-myönnän.

   Juicy-koira on kyllä niin sydänten särkijä ;D<3

   Poista
 2. Myöki mietittiin seuraavia talviolympialaisia!! :D meist on tullu kyl vanhoja :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)