maanantai 17. helmikuuta 2014

Treeneistä ja remonttikuulumiset

Morjesta! Ei oo hetkeen kuulunut. No eipä niin! On ollut kiireitä, kuten yleensä. Ollaan tosiaan tuon lattiaremontin jälkeen vain siivoiltu ja järjestelty tavaroita paikoilleen, joka onkin ollut aikamoinen urakka. Alettiin asentelemaan myös noita ovia, niitäkin ystäväpariskunnan avustuksella, joilla on remonteista jo aika laaja kokemus, monen oman entisen asunnon remontoimisen myötä ja töiden kautta myös. :)
Ei ole ovet mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Osa karmeista oli vinot, siis ne uudet karmit jotka tilattiin. Myös oviaukot ovat vinot, joka ei helpota karmien asentamista yhtään. Saatiin kuitenkin neljään pekkaan (hah) kiilattua noi kolme paikoilleen ja vielä suoraan ihan hyvin, siis vaatehuoneen ovi, sekä makuuhuoneen ja ulko-oven väliovi. Vessan ovi onkin sitten ollut ihan toinen juttu... Sitä ollaan monta kertaa suoristeltu ja pistetty pulteilla kiinni ja taas irroitettu ja voi luoja, että on ollut hankala ovi! Ystäväni mies sanoi, ettei ole työuransa aikana tavannut ikinä noin hankalaa ovea - ihanaa,kun se sattui juuri meille!
Ne karmit ovat kierot, joten ei oveakaan saa ihan täydelliseksi, harmi vain. Eilen illalla saatiin kuitenkin se paremmaksi kuin aiemmilla kokeilukerroilla ja paremmaksi sitä ei kukaan kyllä saisikaan, ollaan niin monta tuntia sen oven kimpussa kuitenkin tapeltu, siis pari iltaa jo.
Noh, sitten kun pistettiin uretaanit (eristeet) niihin rakoihin, niin ne puski sitten sen millin-kaksi karmeja takaisin sisällepäin, eli vessan ovi ei nyt mene taas kiinni. :D Nyt ei voi enää kuin nauraa! Oikeasti.
Ei tässä mitään, vuolin sitten eilen vitutuspäissäni ne uretaanit joltain 40cm alueelta pois ja odotan, että kaverit jaksaa taas tulla tänne meille, koska meillä ei ole iskuporakonetta ja tuohon kiviseinään ei mikään normaali ruuvin väännin pure. Nyt vain odotetaan, että kaverit tulee poraamaan yhdet reiät lisää tuohon karmiin, jotta saadaan yksi ruuvi lisää siihen, joka sen millin-pari puristaisi karmea siihen seinään päin.
Niin ja kerroinko jo, että myös makkarin ovessa kävi sama juttu? Se odottaa samaa toimenpidettä.
Eikä saada laitettua jalkalistoja paikoilleen, ennen kuin ovet ovat valmiit, jonka jälkeen saadan ovenpielilistat paikoilleen ja sitten ne jalkalistat - hurraa! Eihän tässä remontissa ole kuin kolmas viikko menossa.

Treeneistä


Olen olympialaisten aikana sekä penkkiurheillut, sekä urheillut. Kuva eiliseltä, ennen juoksulenkkiä. Lenkin jälkeen en ollutkaan enää yhtä edustavan näköinen.

Tässä todiste eiliseltä

Sitten treeneistä. Kävin eilen juoksemassa ulkona pitkästä aikaa melkein kympin ja nyt on lonkankoukistajat kipeenä. Jaksoin kyllä juosta todella hyvin ja on muutenkin mennyt treenit nyt lähiviikkoina tosi hyvin kaikki. Juoksin ihan tarkoituksella rauhassa koko matkan, kahta lyhyttä spurttia lukuunottamatta. Olen ylittänyt itseni melkein joka treeneissä ja vaikka olisin kuinka väsynyt ollut ennen treenejä, jaksan itse treeneissä yllättävän hyvin ja olen tehnyt esim.salilla toistoennätyksiä, joka on tietenkin enemmän kuin tervetullutta. Ilman tulosta, tuskimpa kukaan jaksaisi treenata? :) Lisäksi olen jäänyt ihan kuokkuun pystypunnerrukseen ja vatsalihastreeniin, joka on kivaa vaihtelua, koska vatsojen treenaus jotenkin tössähti päin seinää tuossa kesällä totaalisesti ja pystypunnerruksen liikkeenä olen löytänyt vasta nyt. Kokeilin sitä ensimmäistä kertaa siis vasta tuossa muutama viikko takaperin, hiit-treenin yhteydessä! Olen kyllä lämmittelyssä tehnyt sitä pelkällä harjanvarrella, mutta en painavammalla tangolla.

En muista viime viikon treeneistä oikein mitään muuta, kuin että hyvin meni. On ollut jokainen päivä tässä kolmen viikon aikana sellaista tohotusta, että päivät ja illat menee ihan sekaisin, enkä mielestäni tiedosta ihan täysillä kaikkea mitä ympärillä tapahtuu. Olen myös aika väsynyt tällä hetkellä. Eilen tulin tuolta kympin lenkiltä yhdeksältä illalla, eli liian myöhään, koska sain vasta kahdeltatoista yöllä unta. Heräilin tunnin välein, kun ei ollut hyvä asento, hiukset oli selän alla huonosti, tai hiukset olivat liian märät ja liiskaantuneet kroppaan kiinni. Nousin ylös klo:5.03, kun H:n kello soi ja Coco (koiramme) ei antanut minun enää nukkua, koska sillä oli hätä ulos. Eihän siinä. Huonosti nukutun viiden tunnin jälkeen kärppänä käyttämään koirat parinkymmenen minuutin lenkillä ja siitä suoristamaan tukka ja meikit naamaan. Olen siis nyt kolmen viikon ajan meikannut päivittäin, tai no, on tässä varmaan kaksi päivää ollut, kun en ole jaksanut meikata, mutta siis ennätys itselleni. Eli se uudenvuoden lupaukseni olla naisellisempi on pitänyt hyvin tähän mennessä! :)
Juu asiaan taas, kahvit juotua ja meikattua ei muuta kun töihin - kävellen. Edellisen illan lenkistä jalat painoivat edelleen ja lonkankoukistajiin kiristi, mutta ajattelin että vetreytän väsyneet jalat reippaalla puolentunnin lenkillä. Kävelin töihin 3,5km 32minuutissa, eli ihan reippaasti näin lyhyiksi jaloiksi. No-nopeempaa en olisi päässyt edes kävelemään. :)
Töissä kestin olla n.8,5 h ja siitä suoraan salille tekemään olkapäät,vatsat ja kädet. Salilla meni tunti ja kun en saanut herätettyä päiväunilla ollutta poikaystävääni puhelimensoitolla, lähdin hölkkäämään kotiin, vaikka olin suunnitellut saavani kyydin, enpä saanut.
Olisin muuten mennyt pyörällä töihin, mutta meikkaaminen olisi siten ollut turhaa, koska kypärän alla lippis tuntuu niin hirveältä, että kärsin mielummin kävellen töihin menon ja lopulta myös jalan takaisin tulon, mutta tulipahan ainakin liikuttua yhdelle päivällä tarpeeksi. Tosin, söin eilen jonkun 200g irtokarkkeja (en ole aikoihin syönyt irtokarkkeja, oli outoa!) ja morkkiksen ja pahan olon saattelemana lähdin sinne tunnin juoksulenkille. :D Sainpahan kärsiä samalla mitalla, mitä nautiskelin niistä karkeista, haha!

Viime viikon perjantai-illan huvittelut = yksin salilla, mikä olisi parempaa!?

Olin lisäksi ihan huippu käyrätangolla tekemissäni hauiskäännössä, olen ennen saanut 5kg lisäpainolla vain noin 5-6 toistoa x 3 sarjaa, nyt jaksoin treenin päätteeksi tehdä 10 x 3 ja en tajua mistä toi voima tuli. :D
Olin ihan liekeissä, kun sain tehtyä oman ennätyksen ja noin ylivoimaisesti vielä. Ei voinut kuin hymyillä! En muista paljon käyrätanko painaa ilman levypainoja, mutta varmaan jotain 7kg luokkaa?

Älä ala ryppyilee :D

Huomenna menenkin ottamaan ripsienpidennykset, joka jännittää, koska minulla on muutama kertaa ollut ja ne on ainakin tehty ihan päin p*******... Mutta annetaanpa taas mahdollisuus! Jos ne onnistuu, niin kyllä vain piristää yleisilmettä kummasti ja helpottaa aamutoimia naaman kuntoon saamisen suhteen. :D
Yritän tänään mennä jo yhdeksän pintaan nukkumaan, olen kyllä ihan naatti noiden surkeiden unien ja runsaan liikunnan vuoksi. Yritän löytää aikaa postailuille vähän useammin, ärsyttää itseänikin ihan älyttömästi kun joka päivä huomaan siinä yhdeksän aikaan, että enpä ole edes kerennyt avata konetta kotona! :(

Kannattaa muuten katsella loppuviikosta blogiani! Kirjoitan lähiaikoina, tämän viikon lopulla näillä näkymin Ostohyvityspalvelusta jutun, koska se on mielestäni niin huippu palvelu! :) Tai no, kuka nyt ei tykkäisi, että saa ostoksistaan rahaa takaisin? 

Nyt parhaan tv-sarjan pariin, eli Lähiöunelmia ja sitten suihkun kautta nukkumaan. Ei muuta ku moro ja toivotaan kaikki Suomelle mitalleja lisää olympialaisista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)