lauantai 25. tammikuuta 2014

Korres huulivoiteet, täydellisyyttä hipoen!

Tulin sitten flunssaan, ei näin! Ei todellakaan näin! En ole päässyt salille kertaakaan tällä viikolla ja juoksemassakin kävin maanantaina, ehkä huomenna pääsen jo? Olin torstaina vain puoli päivää töissä kun tuli niin heikko olo kesken päivän ja illalla oli vähän lämpöä. Perjantaina kökin kotona ja istuin sohvalla ja päivittelin sitä, kun telkkarista ei tule mitään järkevää - silloin kun sitä vaivautuu katsomaan. Meillä on muuten nyt tuo iso 55"telkku, on muute aika iso ja siisti! :D Osasin jopa pistää sen päälle ja vaihtaa kanavaa sillä, ihan ilman neuvoja, olin niin ylpeä itsestäni - not. :)

No mutta asiaan. Ajattelin esitellä teille lisää kosmetiikkaa, joista on tullut lempparituotteita, joita ilman en halua enää olla. Nyt on kyseessä Korres huulivoiteet, ah näitä luojan luomia ihanuuksia!<3

Korres Pomegranate ja Guava

Oikeanpuoleinen Guava on vanhempi huulivoide, joka on ihan must tuote itselleni. Siinä ei ole mitään sävyä, mutta se on super hoitava ja kosteuttaa rohtuneet huulet yhdessä yössä. :) Laitan itse tätä väritöntä ennen nukkumaan menoa, ja välillä myös päivälläkin.

Toi vasemman puoleinen, eli punainen Pomegranate on minulle ihan uusi tuttavuus, mutta luulen että ystävyyteni tuon tuotteen kanssa on kestämässä lopun elämän, niin ihana tuote kyseessä. Ei ole koostumukseltaan ihan yhtä paksu/hoitava, kuin tuo väritön Guava, mutta sävy on aivan ihana ja tuntuu huulilla kevyeltä ja kosteuttavalta. 
Nuorempana käytin (ja välillä vieläkin sorrun halvan hinnan vuoksi) ostamaan Blistexiä, mutta enää en ole sortumassa siihen mineraaliöljy kierteeseen, joka lopulta vain imee kosteutta huulista, eikä siis todellakaan kosteuta niitä! Noiden kaupassa myytävien huulivoiteiden hinta-laatusuhde on täysin surkea, ja raaka-ainelista myös sen mukainen. Katsokaa ettei huulituotteenne sisällä mineraaliöljyjä, joiden puolesta minä en ainakaan ole puhumassa mitään positiivista. Kyseessä on öljyteollisuuden halpa sivutuote, jota myydään meikkiteollisuudelle, vaikka huulitoutteissa se ei ainakaan mitään hyvää tee. Se jättää ihon pinnalle pelkän hengittämättömän kalvon, eli huulivoiteissa olevat muut kosteuttavat raaka-aineetkaan eivät pääse kosteuttamaan ihoa. Eli humpuukia monet tuotteet, suosittelen lukemaan raaka-ainelistat läpi.

Vähän huono kuva, pitää selkeesti ostaa lähikuvaukseen tarkoitettu objektiivi... 

Vähän ylivalottunut, otettu salaman kanssa...mutta tästä näkyy tuon punaisen sävy hyvin. :)
Taustalla olevat kaksi putkiloa (huulivoidetta) on myös tulossa testiin, Korresin nekin.
Toisen ostin ystävälleni, kun hän käyttää Vaseliinia huulilla, ei näin! Sehän on liukastevoidetta! :D

Huulet ilman mitään huulirasvaa...

Huulet Korres Pomegranaten kanssa. Jättää kauniin hennon punaisen sävyn.

Pusukala haha! :D Vitsit että odotan niitä ripsiä ja kampaamokäyntiä, kuin kuuta nousevaa!
Varasin muuten sen hampaiden laservaalennuksen 1,5vkon päähän tiistaille.

Mitäs muuten piditte kuvista, vähän parempia, kuin kännykkäkameralla otetut? :D Vaikka ei nämäkään mitään täydellisiä nyt ole todellakaan, pitää ostaa noita objektiiveja lisää ja harjoitella kameran käyttöä vähän lisää. Äsken kameraa räplätessä löysin sentään mistä muokata kuvat pienemmiksi, ettei niistä tulisi niin rakeisia, kun tänne lataa isoja kuvia. Sain vinkin eräältä lukijaltani, että voi johtua kuvan huonolaatuisuus siitä, ja se oli kieltämättä käynyt itsellänikin mielessä, että se voi olla syy. Olin kyllä sen kuivashampoo kuvan pienentänyt ohjelmalla ennen tänne lataamista, mutta ei näköjään riittänyt se. :) Nyt on resoluutiot kondiksessa, joten ei kun napsimaan kuvia!

2 kommenttia:

  1. Pitää laittaa ostoslistalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen mitä lämpimimmin. Itse tilaan noi aina samalla, kun tilaan kasvovoiteita lisää, netistä, Look Fantasticin sivuilta. :)

      Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)