sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kauneus juttuja, TÄTÄ ON ODOTETTU!

Kuten otsikko jo kertoo, kerronkin teille nyt, että olen ollut lähiaikoina erittäin halukas tekemään tälle minun ulkoiselle habitukselle, tai pikemminkin sen puuttumiselle, jotain. Siispä olin hurja ja ostin itselleni lahjaksi IPL-valoimpulssikarvanpoiston kainaloihin (kolmen kerran käynti) ja myös hampaiden laservaalennuksen. :)Molemmat näistä löytyivät hyvästä alennuksesta Grouponilta, jota ennen dissasin urakalla, mutta enää en ymmärrä miksi. Jos sieltä saa haluamiaan palveluita halvemmalla, miksi ei hyödyntäisi? Siitä hyötyy sekä myyjä, että ostaja ja mielestäni varsinkin ostaja.

Ravintola Sunn

Eikä siinä vielä kaikki. Ostin myös itselleni ja miehelleni pientä piristystä, nimittäin Helsingin tuomiokirkon kupeessa sijaitsevaan ravintola Sunn:iin kolmen ruokalajin menuun. En malta odottaa, että pääsen syömään johonkin mäkkäriä tai Rossoa tasokkaampaan mestaan ja kokeilemaan sekä karvanpoistoa, että hampaidenvaalennusta. Olen kuullut laservaalennuksen tehosta pelkkää hyvää. Joitakin se on vihlonut vähän, joitakin ei yhtään. Katsotaan miten itselleni käy, kirjoitan kyllä postauksen noista kaikista ja sitten on vihdoinkin se uusi kamerakin, niin saan hyvät kuvat vielä lisättyä. :)

Tässä varsin täydellinen tukka! :)
Kuvassa Jenny McCarthy

JA viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, koska minulla on enää pari senttiä etummaisissa hiuksissa vaalennusta jäljellä, eli käytännössä katsoen olen kasvattanut itselleni oman värisen tukan (josta en kyllä tykkää ja tämän puhtaana pitäminen vaatii päivittäisen pesun ja sävykään ei mielestäni järin kaunis ole, vaikkei kyllä mikään hirvittävinkään, mutta silti...) varasin itselleni ajan kampaajalle, eli ensi kerralla kun menen Lappeenrantaan, ihana serkkuni saa pistää kuontaloni täysin uuteen uskoon! Whippii! Tunnelma on suorastaan jännittynyt ja ehkä hivenen myös pelonsekainen, enhän ole mitään hapetetta päähäni kahteen vuoteen laittanut, enkä ole kenenkään muunkaan antanut laittaa. Päätös oli tiukka ja haastava, en olisi koskaan edes kuvitellut, miten hiustenvärjäyskierteessä oleva pystyy olemaan pari vuotta ilman värjäystä ja vielä vaikeampaa on, että suostuu menemään blondauttamaan nämä taas. Mutta totuus on se, että minulle vaan sopii blondi, siitä ei päästä yli eikä ympäri.Eikä siinäkään vielä kaikki! Nimittäin tilasin toiminimelleni lisää geelilakkoja muutama eri sävyä, yritän jatkossa pitää myös kynsistäni huolta, ettei käteni näyttäisi ihan kaivostyöläisen käsiltä, kuten nyt ne lähiaikoina ovat siltä alkaneet muistuttamaan. Tämän innoittamana, lakkasin kynteni ja kuorin käsieni ihon ja siistin myöskin kynsinauhat perjantaina töiden jälkeen, on nyt sitten edes viikonlopun ollut kädet kohtuullisessa kunnossa. :D

Todistusaineistoa tässä. Kiva kun on kärjistä jo lähtenyt lohkeilemaan... :D No,onhan ne jo kaksi päivää ollut.

Epilogi:
Olen halunnut toteuttaa näitä juttuja jo monta vuotta, joten jos vielä löytää alennuksesta nämä, niin miksi ei? :) Tulee olemaan jännittävä ja mukava talvi itselläni, ainakin täysin päinvastainen, kuin viime talvi, kun olin vain tammikuu-toukokuu neljän seinän sisällä, kävin töissä ja töistä kotiin tekemään ei mitään. Säästin koko toissavuoden rahaa keittiöremonttiin ja viime kesään saakka makselin vielä H:n isältä lainaamia rahoja takaisin. Onneksi en paljon joutunut lainaamaan, mutta silti.
Koska saimme molemmat hyvät veronpalautukset, ajattelimme pistää lattian meille uusiksi, josta olenkin aiemmin teille kertonut. Eipäs nyt sitten kuitenkaan pistetäkään, koska tässä meidän nykyisessä parketissa on vielä niin paljon hiontavaraa jäljellä, että hiomme tämän ja sävytämme, niin tulee kuin uusi ja säästää monta tonnia!
Tämän ilouutisen innoittamana H tilasi meille torstaina 55" television ja itse ostin sen kauan haluamani kameran, geelilakat ja noi muut mainitsemani jutut. Vaikka korkeiden verojen maksaminen on sinänsä rasittavaa, on niitä palautuksia silti aina kiva saada. Itse en ole koskaan saanut mätkyjä, enkä edes halua kuvitella miten perseestä niitä olisi maksella takaisin. Taidan pitää jatkossakin ihan mielelläni veroprossan suositeltua korkeampana. :)

Ravintola Kiila, Helsinki

Ravintola Kiila, Helsinki
(Olen myös heikkona juustoihin, vaikken niistä mitään tiedäkään...)

Ps. Peiliin katsoessani totesin, että uudenvuodenlupaukseni olisi voinut pikemminkin olla, että olen vuonna 2014 naisellisempi! Voinko vielä perua tuon juomattomuuslupauksen? Se sitä paitsi meni jo V******* kun näin pitkästä aikaa ystävääni viikko sitten Helsingissä raflassa ja hän esitteli viinitietämystään ja maistelimme viinenä. Aloitin illan kyllä karpalomehulla, mutta jotenkin se vähän sitten lipsahti. Viinit ovat minulle kyllä herkkä paikka. Että siinä teille paljastusta kerrakseen. :D En onnistunut tänä vuonna, myönnän!

Pps. Suosittelen kaikille tuota juustolautasta, oli niiiin hyvää!

Ei mikään edustavin kuva, mutta jotain sentäs, en ole toviin naamaani täällä näyttänyt.
Oikealla ystäväni Netta.<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)