maanantai 13. tammikuuta 2014

Kauneus jutut jatkuu...

Löysin tänään vielä hyvän tarjouksen ripsipidennyksistä+huollosta, niin kokeilen niitäkin nyt sitten tässä lähi viikkojen/kuukausien aikana. Minulla on muutama kertaa ollut ripsipidennykset. Pari kertaa tehty mielestäni huonosti ja kerran hyvin, mutta huonolla liimalla, eli lopputuloksena oli se, että ripset tippuivat minulta muutamassa päivässä kaikki pois, vaikka niiden kuuluisi kestää ainakin kaksi viikkoa, ennen ensimmäistä huoltoa. Eli ei kovinkaan hyviä kokemuksia.


Oon kyllä niin täpinöissäni tästä itseni ehostamisesta että! Voitte varmasti kuvitella, että meikkaaja-kosmetologi(minä), joka on meikannut koko ikänsä, tehnyt aina meikkejä, kynsiä, ripsiä yms kaikille muille ja ennen jaksoin tehdä itsellenikin, mutta nyt pari vuotta olen vain antanut lähes kokonaan olla ja säästänyt nekin rahat. Kuten tiedätte, en ole värjännyt hiuksia, enkä ole kynsille, silmille jne tehnyt oikein muutenkaan mitään tässä parin vuoden ajan, mitä nyt kynsiä lakkaillut joskus ja tein alkukesällä itselleni rakennekynnet, joita en jaksanut huoltaa kuin muistaakseni kerran ja sitten sekin tyssäsi taas siihen... :D Enää en jaksa edes meikata päivittäin, hyvä jos viikoittain. Toki toi varastotyö ei mitenkään innosta meikkaamaan ja lisäksi kun poljen joka päivä työmatkat, meikit olisivat töihin päästyäni poskilla, eli meikkaus pitäisi jättää töihin ja en yleensä jaksa raahata sinne meikkejä. Täten ripsipidennys on minulle enemmän kuin loistava valinta ja helpottaa arkirutiineja huomattavasti. Miten ihanaa onkaan, kun saa vihdoin itselleen jotain, eikä se aina mene niin, että minä olen se joka tekee, kuten yleensä. Tykkään siis kyllä tehdä myös muille, tykkään ja kovasti, mutta on se kieltämättä ihan ihanaa saada itsekin vähän jotain ekstraa välillä.

Nyt vain toivon niin kovin että ripsien tekijä osaa asiansa, muuten revin pelihousuni ja luovutan niiden suhteen. :D Ja annan varmasti palautetta, jos on aihetta. Oli se sitten hyvää tai huonoa. En ole mikään turhasta narisija, vaan sanon, jos on aihetta. Kehun myös, jos koen, että toinen on onnistunut hyvin jossain. Kuten mielestäni sen noin pitää mennäkin, molemmin puolin. Jos ei saa koskaan "negatiivista" palautetta(negatiivinen on hirveän negatiivinen sana, rakentava palaute kuulostaa kivemmalta), ja jos ei osaa ottaa sitä rakentavana palautteena, saattaa olla loppupeleissä aika hukassa sekä työnsä, että itsensä kanssa.
Voi kumpa muistaisin itsekin aina tuon, enkä loukkaantuisi niin helposti toisten mielipiteistä. Vaikeinta on ottaa negatiivista palautetta asiakkaalta, joka ei itse tiedä mistä puhuu, mutta alkaa pätemään ja neuvomaan toista työssään ja sitten pitää vain hymyillä takaisin ja myötäillä, ellei halua saada ilmiriitaa aikaiseksi asiakkaan kanssa. Varmasti jokainen asiakaspalveluammatissa työskentelevä tietää, mistä puhun? :) Heh.

Mutta hei!! Kesken työpäivän tuli viesti, että kamera on noudettavissa postista! Nyt lähdenkin käppäilemään postiin hakemaan sen ja siitä alkaa toivon mukaan blogihistoriani merkittävin hetki, ainakin kuvien osalta. :D
Tuli myös ilmoitus, että kaikkia haluamiani geelilakkoja ei ole saatavilla tällä hetkellä. No, aina ei voi onnistua. Ne on vaan juuri ne sävyt, mitä eniten odotin saavani. No, ehkä keväämmällä sitten? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)