maanantai 20. tammikuuta 2014

Björn Axén style kuivashampoo

Ajattelin esitellä teille jotain itseni hyväksi havaitsemaa kosmetiikkaa pitkästä aikaa. Minulla on muutamiakin juttuja, joista on pitänyt jo ajat sitten kertoa, mutta en ole vain saanut aikaiseksi.
Tämä tuote on itselleni varsin ajankohtainen, koska oma tukkani näyttää nykyään niin helposti likaiselta - sen takia, koska en ole värjännyt sitä aikoihin. Siksi olenkin kokeillut paria kuivashampoota, joista toisesta en pitänyt yhtään, vaikka sitä niin monessa blogissa on kehuttu ja tuotetta on näkynyt kaikkien naistenlehtien sivuilla ja ties missä.

Tästä tykkään! En aijo enää palata siihen samaan vanhaan, joka ei itselleni todellakaan sovi, kuten tämä. 
Alla kuva siitä, joka ei päässyt suosiooni.

En tajua mitä tälle yllä olevalle kuvalle kävi. Koneella tämä on ihan tarkka, tänne ladattaessa tulee tämmöinen rakeinen, epätarkka?!? Miksi näin? Jos joku osaa kertoa, olisin kiitollinen.

Tämä tuote josta pidän todella, on yläpuolen kuvassa oleva Björn Axénin Styling powder, mattifying&volume. Tuote on ihan huippu! Se ei tee hiuksista tahmaisen tuntuisia, eikä se myöskään tee niistä raskaan oloisia. Lisäksi tämä on hyvän tuoksuinen.

Käyttö on helppoa ja toimii, kuten muutkin suihkutettavat kuivashampoot: Pulloa ravistetaan ennen suihkutusta, suihkutetaan 10cm päästä hiusten tyveen ja annetaan "kuivua", vaikka tämä on mielestäni ihan kuivaa jo suihkutus vaiheessa, mutta näin purkissa lukee. Hierotaan puhtain sormin hiuksiin/kammataan tukka. Itse viikonloppuna tätä käyttäessäni harjasin hiukset läpi ja viimeistelin hiuslakalla. Valmista!
Hiukset olivat muuten myös seuraavana päivänä puhtaan näköiset, eivätkä olisi välttämättä tarvinneet edes pesua, mutta tottumuksesta pesin ne kuitenkin.

Ennen muuten pesin hiuksia vain pari kertaa viikossa (siis silloin, kuin minulla oli blondattu tukka) mutta nyt joudun pesemään tosiaan päivittäin, tai vähintään joka toinen päivä. Tämän avulla voin kuitenkin venyttää päivällä, tai parilla pesukertoja helposti, tai kuohkeuttaa hiuksia, jos haluan niihin nopeasti vähän tuuheuttavaa vaikutusta. Tätä kun hieroo hiusten tyveen, hiuksista tulee ilmavamman näköiset. :)

Tätä olen käyttänyt ennen, mutta en ole tykännyt. Jättää omat hiukseni tahmaisen tuntuisiksi ja raskaiksi. Myöskin tämän pois peseminen vaatii itselläni kaksi pesukertaa ja jos tätä laittaa maltillisesti, jää silti hiukset limaisen näköisiksi. Jos taas tätä laittaa reilummin, tulee todella tönköt ja raskaat hiukset. Ei ainakaan minun ohuille, värjäämättömille hiuksille sovi yhtään.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi9/2/14 19:24

  Missä myydään Björn Axenin kuivashamppta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös mitä, muistaakseni tilasin tuotteen Lookfantasticin sivuilta jotain puolivuotta sitten, mutta avasin tuotteen vasta pari kk sitten, kun oli tarvetta. En kuitenkaan löytänyt ko tuotetta enää Look Fantasticin sivuilta, joten joko muistan väärin ja olenkin hankkinut sen jostain muualta, Tai sitten se on poistunut heidän valokoimistaan.
   Löysin kuitenkin heidän nettisivunsa googlettamalla, jossa kerrotaan tuotteesta lisää: http://www.bjornaxen.ch/hair-products/harstyling/select-dry-shampoo
   Löysin googlettamalla myös ruotsalaiset sivut, eli sieltä saa ainakin tilattua: http://eleven.se/en/bjorn-axen-styling-powder-with-mattifying-effect-6968.html
   Ja vielä vähän lisää googlettamalla löytyi vihdoin suomalainen sivu, josta tuotetta saa tilattua: http://www.fruugo.fi/bjorn-axen-style-styling-powder/p-836286

   Tykkään tästä itse todella, aidosti paljon! Enkä ole vaihtamassa tai etsimässä hetkeen uutta kuivashampoota, eli voin varauksetta suositella. :)

   Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)