keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Uusi tukka ja kuulumiset

Fiuh! On ollut ihan hirmuisesti kaikkea tässä lähiaikoina, jonka vuoksi postailut ovat kerrassaan jääneet taka-alalle. 
Pahoittelen alla olevia kännykällä otettuja kuvia, en ole jaksanut raahata järkkäriä kassissa...

Beauty Room Tikkurila, Vantaa / tekijä: Saija

Tänään kuitenkin oli hieno päivä. Tein asiakkaat heti aamusta ja iltapäivä ammotti tyhjyyttään. Toisaalta harmi, toisaalta oli kiva, että saatiin vihdoin pistettyä minun tukkaani taas kuuntoon. Repäisinkin sitten taas ja muutin hiustyylin ihan kokonaan. Tuossa oikealla sivullahan minulla on edelleen se sentin mittainen tukka (3mm pituudesta kasvanut nyt jo senttiseksi) ja muutenkin oli ihan hirveä tyväri taas.

Kävin sitten tukussa vähän ostoksilla ja ostin sieltä hieman hetken mielijohteesta pidennykset. Ostin pari pakettia sinettiä ja yhden paketin teippipidennystä - molemmat liukuvärjättyjä.

Hiuksiini värjättiin ensin se tummempi tyvi, saman sävyinen mikä pidennyksissä oli. Se ei kuitenkaan ykkösellä onnistunut, blondin päälle tumman vetäminen on tosi haastavaa muutenkin. Omat hiukseni vetävät aina vihertävään suuntaan, jos siihen laittaa ruskeaa väriä päälle. Jouduimme siis värjäämään vielä kerran, tummanruskealla. Toinen värikäsittely tuotti tulosta, tosin nyt vetäisi melkein mustaksi. Tiedän kyllä, että väri haalistuu parissa ekassa pesussa, enkä pelästynyt peilistä näkyvää tummanruskeaa tyveä. Melkein koko oma pituuteni värjättiin ruskeaksi. Pituuksissa oleva vaalea latva olisi muuten lähtenyt ihan eri kohdasta omassa tukassani, mitä pidennyksessä.

Pistettiin vähän eri tavalla, mitä normaalisti. Yleensähän pistetään joko teipit, tai sinetit, mutta nyt pistimme molempia. Teippiä taakse, koska se rasittaa tukkaa vähemmän ja tuo kivasti paksuutta. Sinetit eivät taas näy niin hyvin ponnaria pitäessä ja niitä pistettiin puoliksi leikattuina pään sivuille. Arkisinhan monesti pidän ponnaria päässä, koska en jaksa väsätä mitään kampauksia töihin tai lenkille ja teippien kanssa on ollut ongelmia, kun niiden reunat näkyy hiusten ollessa ponnarilla. Varsinkin, jos ne ovat ylhäällä ponnarilla.

Jouduimme vielä värjäämään hiukseni tosiaan toiseen kertaan, kun ekasta väristä tuli vihertävän vaaleanruskea - ei toivottu väri. Vetäistiin sitten ihan rohkeasti tummempaa ja värjättiin samalla myös pidennyksiä tummemmaksi.

Olen sitten kaikissa alla olevissa kuvissa ilman meikkiä, että naamaa ei kannata katsoa.

Paskainen blondi tukka odottaa värjäystä, njami!
Jouduin muuten ottamaan tuon vasemman puolen korvan venytyskorun pois toistaiseksi, kun se korvanlehti tulehtui vaihdettuani siihen toisen korviksen. Toisella puolellahan minulla on ihan normi korvis, ei venytystä siis.

Kertaalleen värjätty, ei onnistunut väri. Tyven oma väri tässä kuitenkin ihan ok, ei vain tarttunut vaalennettuun osaan.

Uudelleen värjätty, tummemmalla värilläJa lopputulos (suoristamatta) on tässä! Nyt vain odottelen ensimmäistä pesua, niin hiukset vielä tasoittuu siitä vähän - sekä sävy, että pidennykset asettuu päähän mukavasti ekan vesipesun jälkeen. Pistetään ehkä sinettejä jossain vaiheessa lisää jos tuntuu siltä, että tarvitsee. 

Lisäksi päivän toisiksi paras juttu: MAKSUPÄÄTE! Joka on itseasiassa ihan helvetin ruma, iso halko, jossa ei kestä akku kun 6h ja sitten se pitää pistää taas lataukseen. Mutta onpahan kuitenkin! 


Toi maksupääte on Soneralta. Se on hiton iso (tiiliskiven kokoinen) epäkäytännöllinen ja järkky muutenkin. Epäselvä ja hankala käyttää, mutta ihan sama. Ohjekirja kädessä sitten jos (lue kun) jotain ongelmia tulee. :D

Eipä tässä muuta. Taidan mennä kylmään suihkuun pesemään päivän hiet pois. Onneksi meillä on töissä ilmastointi, muuten siellä ei pystyisi näillä keleillä oikeasti tekemään töitä. Pyörtyisi kaikkiin liimahöyryihin, hiusvärien hajuihin ja helteeseen. Luojalle kiitos ilmastoinnin keksijästä!

Yritän taas keretä ja jaksaa kirjoitella useammin. Blogi ollut joka ikinen päivä kyllä mielessä ja aina ajatellut kaikesta "pitäisi tämäkin kertoa siellä ja tämä ja tämä" mutta sitten en ole vain illalla myöhään enää jaksanut. 

Oletteko muuten huomanneet että nyt kesän ajan on tuntunut olevan tosi in kaikki sotaleffat. Tuntuu että joka ilta kun telkkari on auki, sieltä tulee joku sota aiheinen leffa. En jaksa noita sotaleffoija enää... :D
Enkä jaksa oikolukea, virheitä tekstissä esiintyy siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)