torstai 3. heinäkuuta 2014

Katu-uskottava tyyli outfit

Tänään repäisin ja sutaisin punaa muualle, kuin poskiin. En yleensä käytä voimakkaita huulipunia. Jotenkin lähiaikoina on kuitenkin tuntunut siltä, että on ollut kiva meikkailla itseään normaalia enemmän. Myös hiusten laitosta olen innostunut enemmän, mitä piiiitkiin aikoihin. Vedän kuitenkin suurimman osan viikosta sillä ponnarilinjalla, mutta välillä on ihan piristävää tehdä jotain muutakin tukalle.

Eilen sitten ennen asiakkaani saapumista liikkeeseen, pyysin Saijaa leikkaamaan minulta toiselta puolelta muutaman millin siilin. Olin kyllä ihan kauhusta kankeanan - for real! Purin huulta ja pidin välillä silmiä kiinni, kun en uskaltanut katsoa. No mutta, hienohan siitä sitten tuli! Ja sopii mielestäni itselleni tosi, tosi hyvin!

Pistin tänään aamulla tukkaan kuivashampoota, jotta saisin yön aikana lässähtäneeseen tukkaan vähän kuohkeutta ja ilmavuutta. Pörrötin tukkaa sormilla tyvestä ja vetäisin jakauksen toiselle sivulle siten, että vasemman korvan yläpuolella oleva siili jää näkyviin. Kiinnitin parilla hiuspinnillä kiinni osion hiuksia vasemmalta puolelta päätä, jotta tukka pysyisi paremmin oikealla puolella päätä. Olisin toki voinut viimeistellä hiuslakalla maailman yksinkertaisimman "kampauksen" mutten jaksanut.

Meikiksi laitoin ihan perus pohjan, eli: BB-voiteen, puuteria, aurinkopuuteria, poskipunan ja ripsivärin. Sitten se mainitsemani räväkkyys tulee esiin huulissa. En yleensä tykkää käyttää meikatessa voimakasta silmämeikkiä, jos huulissa on tumma/voimakas väri. Muuten huomio keskittyy vuorotellen molempiin ja ei tiedä mikä meikissä on "se juttu". Mottoni meikin suhteen voisi siis ollakin: "Keep it simple!"
Yleensä en jaksa kikkailla mitään erikoista. Teininä tuli meikillä tehtyä kaikennäköisiä kuvioita ja koukeroita pitkin luomia ja leikittyä enemmänkin - varsinkin väreillä. Enää en jaksa, enkä viitsi. 
Kai tämä on sit sitä paatumista?

Paita: See by Chloé (vanha)
Housut: Tiger of Sweden
Kengät: Ei mitään käryä
Laukku: Louis Vuitton (vintage)Huulilla Jane Iredalen kestohuulikiiltoa (sävy Passion)
Ja pohjalle laitoin huultenrajauskynää pikkaisen, joka hieman tummentaa huulipunan oikeaa sävyä.

...Jota saa ostettua liikkeestämme Vantaan Tikkurilan Beauty Roomista, os: Tikkurilantie 44C2.kerros.
Hinta kestohuulikiillolle: 38,90€ (sis.alv.24%)
Tuote on kaksiosainen, toinen puoli huulilakka, jonka päälle tulee kiilto. Pysyy huulissa kuin tauti!

Ja älkää välittäkö tuosta kuvan tuubista, jossa on vähän sotkuinen tuo huulikiillon aplikaattori. Olen siis käyttänyt tätä omiin huuliini jo. :)

Toiseksi alimmassa kuvassa vähän näkyykin tuota sivusiiliä. 
Se on oikeasti ehkä sentin pari korkeampi, mitä kuvassa näkyy. Tuossa tuulessa hiukset menivät vain heti ihan solmuun, milloin olivat suussa ja milloin silmillä. Sitten se ikuinen ongelmani: Valon arat silmät! Ai prkl kun yrittää poseerata valoa vasten! Mutta jos kuvaa kasvot toiseen suuntaan, tulee naamasta ihan musta. :D Ei auta kuin siristellä, joten näillä mennään!

Roudasin tänään töihin kaikki kasvohoitotuotteet. Olin varmaan ihan mieletön näky, kun kannoin jotain 15kilon pahvilaatikkoa piikkikorkkarit jalassa, punat huulilla haha! :D Onneksi sain kyydin, niin ei bussissa tarvinnut kanneskella niitä. Mutta enpä tosin olisi pistänyt mitään korkkareita, jos bussilla olisi joutunut ne roudaamaan...

Olen muuten tykännyt ihan älyttömästi olla tuolla hoitolassa töissä. En vaihtaisi enää mistään hinnasta takaisin entiseen. Olen niin tyytyväinen, että uskalsin ottaa riskin ja lähteä. 
Asiakkaita voisi toki kyllä olla enemmän, mutta alussa on aina vaikeaa. Ei pidä odottaa liikoja. Kärsivällisyyttä nyt vain. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)