tiistai 1. heinäkuuta 2014

CocoVi MCT-öljy euron postimaksuilla?

CocoVi MCT-öljy

Mielenkiintoinen uusi tuttavuus CocoVi-tuoteperheeltä: CocoVi MCT-öljy, jonka raaka-aineet ovat peräisin 100 % kookoksesta. Korkealaatuinen nopean energian lähde, ruoanlaittoon, smoothieihin tai vaikka suoraan purkista nautittavaksi.
MCT-öljyn nimi tulee sanoista Medium Chain Triglyserides. CocoVin MCT-öljy sisältää vain keskipitkäketjuisia rasvahappoja, sekä kapryylihappoa (C-8) että kapriinihappoa (C-10). MCT-öljyn rasvahapot imeytyvät elimistöön muita rasvoja helpommin. Tämän vuoksi etenkin urheilijat ja painonpudottajat suosivat tätä väritöntä ja mautonta öljyä.

Käyttö

1 rkl (15 ml) 1-3 kertaa päivässä. Sopii hyvin lisättäväksi mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Öljyä ei kuitenkaan suositella käytettäväksi ruoan valmistamiseen korkeissa lämpötiloissa (yli 160 astetta), joilloin öljyn kemiallinen rakenne hajoaa ja sen maku muuttuu kitkeräksi. Moni hyödyntää MCT-öljyä etenkin kahvin ja muiden kuumien juomien joukossa.
Säilytys jääkaapissa tai muussa viileässä paikassa. Säilyy avaamisen jälkeen noin kuukauden. Kaiken muun hyvän lisäksi se on lisäaineeton ja säilöntäaineeton.

Oletteko jo kokeilleet? Itse en ole ja siksi haluaisinkin kokeilla ja ajattelinkin pistää tämän omalle toivelistalleni muiden jatkoksi. :)

Jos jollakin on kokemuksia, maistuuko tämä samalta kuin CocoVi:n kookosöljy? Sehän maistuu lievästi kookokselta, muttei mielestäni liikaa. Käytän itse lettujen paistamiseen sitä ja syön välillä lusikallisen suoraan purkista. Myös hiusten kuiviin latvoihin se on erinomainen kosteuttaja. Tosin hiuksiin laittaessa täytyy olla tarkkana, ettei lotraile liikoja - muuten tulee rasvaisen näköinen tukka!

Hyvinvoinnin Tavaratalosta saa muuten tällä hetkellä halvalla toimituksen R-kioskeihin: Postikulut ärrälle maksaa vain euron! Yleensähän postikuluista saa pulittaa 8euroa tai ainakin lähelle sitä. Säästö se on pienikin säästö, vaikka sitten postikuluissa. :)

Huipputarjouksia painonhallintatuotteista - tietenkin Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)