tiistai 8. heinäkuuta 2014

Hellesäiden pelastaja - valkoinen mekko

Nyt on kuuma. Ihan oikeasti! Onneksi löysin ratkaisun joka on varsin yksinkertainen. Päiväsaikaan sälekaihtimet kiinni siltä puolelta torppaa, johon aurinko paistaa. 
Toinen hyvä ja helppo niksi: Pukeudu valkoiseen.

Kävin ystäväni kanssa penkomassa tuota meidän toista häkkivarastoa, joka on edelleen täynnä minun vanhoja vaatteita, jotka on ollut monen vuoden ajan tarkoitus viedä kirppikselle, mutten ole saanut aikaiseksi.
Onneksi ystäväni löysi muutama kassillista kotiin vietävää sieltä, muttei se siltikään näytä vielä yhtään tyhjemmältä. :D

Löysin itsekin jotain käytännöllistä: Tämän kuvissa näkyvän valkoisen mekon. Jos en ihan täysin valehtele, kävin joskus taannoin kauppaa huuto.netissä Jennin (yummy by Jenni Ukkonen-blogi) kanssa ja muistaakseni ostin tämän mekon häneltä. Tästä on tosin jotain 5-6v aikaa ja on jäänyt täysin käyttämättä, hassun mallinsa vuoksi. Löysin nyt helteillä tälle kuitenkin erinomaisen käyttötarkoituksen, koska kukaan hullu ei laita näillä ilmoilla mustia pillifarkkuja jalkaan. Tai siis - itse en ainakaan pysty.


Kuroin mekon vyötärön kapeimmasta kohtaa kiinni värikkäällä huivilla, jotta tämä ei näyttäisi miltään kaksosia kantavan kesämekolta. Huippu hyvä mekko myös siksi, että peittää rintakehän lähes kokonaan ja hartiat myös - ne onnistun polttamaan lähes joka kesä. Paras aurinkosuoja onkin vaatetus, siis jos auringosta ei malta pysyä poissa. ;)Lupasin aiemmin näyttää teille meidän keittiön seinän, jota vähän ehostin. Tuo taulujen oikealla puolella ollut seinä oli tosiaan vielä pari viikkoa sitten mustalla tapetilla tapetoitu. Ärsyynnyin tummanpuhuvasta keittiöstä niin paljon tässä parin vuoden aikana, että revin tapetit pois ja maalasin koko keittiön valkoiseksi. Myös harmaalla maalilla maalamamme ikkunaseinän. Nyt sekin on valkoinen.

Minun taidekoulu ajoillani tekemä puupiirros: "Kuumat kupit"

Kuumien kuppien kanssa sopii hyvin samaa värimaailmaa omaavat Vallilan Mandariini verhot. Jotta keittiöstä ei tulisi liian laitosmainen, pistin seinälle somisteeksi ruskean aurinkopeilin. 

Yleensä inhoan tekokukkia, mutta nykyään olen lämmennyt pieneen määrään niitä. Ostin nuo kaksi lasimaljakossa hienostelevaa kukkaa Ikeasta viime viikolla. Ne tuo pientä väripiristystä päätyseinään.Tänään olin muutenkin ahkera. Aloitin toiminimeni kirjanpidon. Katsotaan miten hermot kestää ja milloin tulee raja vastaan, etten enää jaksa itse pitää huolta kirjanpidosta. Nyt alkuun on tosin myös ihan hyvä oppia ymmärtämään kirjanpidon pääperiaatteet ja miten se toimii. Onneksi olen aiemminkin tehnyt sen itse, niin ei kaikki tule ihan uutena juttuna.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi9/7/14 12:33

  Hieno tuo keittiö nyt. Valostui kummasti. Ehkä näen sen 18.7, kun meinattiin tuppautua teille yöksi enne aikaista Sveitsin lentoa :).Saatte sitten M:n auton viikoksi käyttöön. -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulkaa ihmeessä yöksi! :) ihanaa, kauppareissut helpottuu auton myötä! :D

   Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)