perjantai 8. helmikuuta 2013

Siluetti Spa ja luminen pyöräretki

Eilen oli hyvin hektinen päivä, joka ei ole minulle mitenkään epätavallista.
Töiden jälkeen poikkesin Siluetti Spa:ssa, oli oikein ihana paikka, jäi hyvä mieli ja henkilökunnalle propsit ystävällisestä palvelusta. Olin ensimmäistä kertaa ja en varmasti viimeistä. :)
En viitsinyt siellä hirveästi kuvailla, mutta vessasta ja pukuhuoneesta otin kuvat, kun sain olla siellä yksin rauhassa ja en voinut kuvaamisellani ketään häiritä.

 Naisten pukuhuoneesta yksityiskohta

 Pukuhuoneesta käytävä vei vessaan

Ja tietenkin oli pakko ikuistaa itseni paikan päällä. 
Harmi kun olin jo kerennyt vaihtamaan kylpytakin pois päältä. :/

Paikalla oli myös entinen rinnakkaisluokkalaiseni, joka oli taas aikamoinen yhteensattuma. Molemmat tuijotimme toisiamme pitkään, kunnes rohkenin sanoa, että hän on hirmu tutun näköinen ja kysyin onko hän opiskellut samassa koulussa jossa minä ja olihan hän. Hänkin tunnisti minut. Siinä tovin rupattelimme, vaihdoimme vain nopeasti kuulumisia ja pikainen elämäntilanteen katsaus. :)
En tiedä tämän naisen nimeä, mutta oikein mukavan tuntuinen henkilö, toivottavasti tapaan hänet vielä. 

Illalla pistin keittiön mosaiikin ja tason reunakohtiin silikonia ja pakko myöntää että oli tuskaista. Ei siinä mitään, jos sen olisi vain vetässyt, mutta oli pieni haaste saada mustaan mosaiikkiin ja tummanruskeaan työtasoon siististi vedettyä valkoinen silikoni, ilman että se on pitkin ja poikin. Noh, aikansa siinä meni, mutta nyt on niin hyvä, kun siitä voi saada. Kukapa omaan kotiin epätarkasti haluaisi tehdä?

Tänään olen vain siivonnut kaappeja ja alkanut pikkuhiljaa roudaamaan tavaroita oikeille paikoilleen. Uusi astianpesukone on täytetty ensimmäistä kertaa ja odottaa neitsytpesua... :D ...kuten minäkin!

 O.P.I. Avojuice, maailman paras käsivoide, pian taas loppuu... :S

 Juicy huomasi iltapalani...

...ja se ilmoitti että sillekin kyllä juusto maistuisi...

 ...mutta oli lopulta tyytyväinen, kun pääsi sohvalle minun viereen. :)

Ja Pupu kävi moikkaamassa makkarissa ja sanoi heippa kun näki että yritän kuvata.
(pahvilaatikkokin pääsi kuvaan, jossa keittiön tarvikkeita)

Juttelin pitkästä aikaa rakkaan serkkuni kanssa puhelimessa parisen tuntia sitten. Teen hänelle kesällä häämeikin kun hän menee naimisiin. Odotan innolla koemeikkiä ja samalla hiukan jännittyneenä, kun en ole toisille tehnyt hetkeen juhlameikkiä. Mutta hyvähän siitä tulee-tottakai! Postaan siitä vielä myöhemmin.

Oli muuten aika hurja ilma polkea töistä kotiin. :D Pysähdyin juttelemaan jonkun naisen kanssa ylämäessä, kun työnsin hikisenä pyörääni. Hän sanoi, että ihmetteli, että kuka täällä tuiskussa on pyörällä liikenteessä. Jep-minähän se! Naureskelin ja kerroin, että olen nyt neljä kilometriä taivaltanut, loppu häämöttää jo. Totesimme siinä myös molemmat että hyvää hyötyliikuntaa ja eipähän tarvitse enään lenkille tänään lähteä. Hehheh, oli oikein lepponen nainen, kukalie sitten olikaan. :)
Minulla on kyllä tämmöinen Karjalaisten höpöttelijä luonne. Pysähdyn monesti ihan tuikituntemattomille höpöttelemään, ihan niitä näitä, olipa sen tähdellisempää asiaa taikka ei. Oon myös ihan iloinen jos minulle joku uskaltaa tulla joskus randomina juttelemaan. Vanhukset on yleensä kaikista leppoisimpia, eikä heillä ole kiire. Nuoret katsovat yleensä, kuin vierasta sikaa ja kuvittelevat varmaan mielessään, että onpa omituinen höpöttelijä. 
Tänään tosin samaisella kotimatkallani heitin ohimennen jonkun läpän joillekin koirien ulkoiluttajille (olivat siis nuoripari) ja he kyllä ihan äänekkäästi nauroivat. Tilanne oli siis se, kun pyysin heitä tekemään latua, jotta pääsen pyörällä ohi, jolloin mies joutui pomppaamaan sivuun ja kiitin häntä ja heidän kohdalla aikani siinä pyörän selässä räpiköiden totesin heille, että tuskimpa tässä kyllä yhtään nopeammin olen liikkumassa, kuin hekään. :D Oli nimittäin niin onnetonta yrittää ajaa kesärenkailla vaihteettomalla pyörällä, auraamattomalla tiellä, about 10sentin möykkyisessä hangessa. Noh, se spinning oli sitten siinä ja toivon, että maanantaihin mennessä tiet ovat taas auratut.

Peace out ja hauskat perjantain jatkot kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)