lauantai 2. helmikuuta 2013

Let's start the game!

Koska edellinen bloggaukseni jäi niin laimeaksi, en koskaan päässyt kunnolla alkuun ja en jaksanut blogata pääasiassa vain kodistani, ajattelin vihdoin luoda uuden blogin, joka on minulle henkilökohtaisempi ja myös avoimempi, kuten minäkin olen. :)

Pitemmittä puheitta, let's start!

Rakas äitini on nyt viikonlopun luonani kylässä. :) <3 Olen nähnyt hänet viimeeksi jouluna.
(hän ei siis asu pk seudulla...) Kävimme tänään ostamassa meille keittiöön uusi hana (hitto ne on kalliita!!!) ja Vantaan Tammiston Oh My Gosh fashion brand outletissa, josta löysin ihanat farkut, jotka äitini osti kun minulla on mennyt itseltäni kaikki rahat tähän keittiöremonttiin, joka meillä on menossa. :D
Noh, tein äidilleni eilen geelilakkaukset kynsiin, niin olkoon se vaikka vaivannäön palkka siitä.


Toi toppi on muuten löytynyt Myyrmäkihallin kirppikseltä, jollain parilla tai muutamalla eurolla. On jotain satiinia tai muuta vastaavaa, ihana päällä varsinkin kesäisin. Olen tehnyt muutenkin paljon hyviä kirppislöytöjä pääkaupunkiseudulla, lähes joka kerta kun jaksaa ja kerkeää käydä.

Nää housut<3 tällä huonolla kamerallani ei tosiaan saa näistä minkään tason kuvia. Leen farkut, ihanat päällä, oli monia eri malleja ja eri värejä Lee:ltä ja muilta merkeiltä tarjolla Oh My Goshissa, joten kannattaa käydä tsekkaamassa.
Ensimmäisen kerran kun tässä liikkeessä kävin, oli pettymys. En löytänyt mitään ja se on minulle oikeasti todella harvinaista! Toisen kerran kävin aika epäluuloisena katselemassa tässä viime viikolla ja siellä oli vaikka mitä... Ostin silloin Wesc:in roosan hupparin, josta minulla on samanlainen versio jo punaisena ja mustana...Ja nyt himottaa se harmaa huppari. Olen kyllä huppari ihminen. Hirveä himo aina saada uusi kiva väri, mutta kyllästyn kuitenkin niihin myös pian...oh no...

Niin se keittiöremontti - tää on hirveetä! Pistän kuvia kun valmis. Ajattelin itse opetella laittamaan mosaiikit välitilaan... Saa nähä mitä siitäkin tulee... :D no ei vaan, oon aika näppärä käsistäni, niin eiköhän yhdet mosaiikit taitu käden käänteessä.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti, on oikeest super hyvät päällä! Suosittelen testaamaan. Eli nämä on Lee:n farkut, kuten jo aiemmin sanoin ja malli on Scarlett. 99%puuvillaa ja 1% elastaania. Luulis et olis enemmä elastaania, ku joustaa kuiteki aika hyvin. Mut helmihousut kertakaikkiaan.. tulee varmast uudet luottohousut näistä :)

      Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)