keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Lääkäreitä ja remonttia

Eilen jaksoin puurtaa puoleenyöhön asti keittiön kimpussa. Lisäksi hyväntuulisuuteni on pysynyt koko viikon, joka on ihan tervetullutta vaihtelua. :D

Sähkäri on juuri laittamassa ledivaloja keittiöön ja itse odottelen, että ylähuuleen alkaa tulemaan taas tuntoa, kun kävin hammaslääkärissä pari tuntia sitten. Oli tullut yksi pieni reikä ja vähän hammaskiveä, mutta nyt ei ole niitäkään enää. :) Pyysin siis puudutuksen - tapani mukaan. En anna porata jos ei puuduteta ensin.

Hammaslääkäriä ennen kävin poistattamassa muutamat luomet, jotta saan mielenrauhan, etteivät ne ole pahalaatuisia ja muutenkin kiva saada ne kesäksi pois. Onneksi lääkärin uutiset olivat positiivisia ja mistään edellisistä leikatuista luomista (jotka leikattiin pari viikkoa sitten) ei ollut mitään epäilyttävää löytynyt.

Nyt on sitten koko kroppa kunnossa ja valmiina kesään. Vielä pitäisi jatkaa käsivarressa olevaa tatuointia, jonka olen itse joskus reilu pari vuotta sitten värkännyt ja se on siitä lähtien ollut keskeneräinen. Hahaha.
Katsotaan saanko aikaiseksi ja suunniteltua ennen kesää sen, vai kerkeekö kesä taas yllättämään, kuten niin monesti käy. Eipä kyllä haittaa, vaikka yllättäisikin.
Kuntotesti on toinen, johon haluaisin mennä kevään aikana. Siis se missä testataan, että miten paljon ja kovaa jaksaa juosta tietyn matkan jne. Voihan sitä kuntoa testata toki kyllä ihan ilman mitään ihmeellisempiä härveleitäkin. UKK:n kävelytestillä muunmuassa, jonka voisinkin keväällä tehdä lumien sulatessa. Kirjoitankin siitä tänne sitten postauksen vielä erikseen- toki kuvien sävyttämänä, jotta näkisitte minun hikisen punaisen naamani kuntotestin jälkeen. ;D


 keittiö pari päivää sitten, keskellä remonttia

remontti Juicy (sorry kuvanlaatu ja tärähtänyt kuva) 

remontti Coco
Cocosta saa helpommin kuvia, kun se poseeraa mieluummin, kuin Juicy.

Menin äsken keittiöön häiritsemään sähkömiestä, olisin ottanut kuvia mosaiikeista, jotka eilen saatiin seinään, mutta en viitsinyt alkaa kuvailemaan, kun sinne juuri asennetaan niitä ledejä, niin kuvailu jääköön myöhemmäksi. :)

Ihanaa, pääsen vihdoin syömään! Syönyt viimeeksi töissä päivällisen. Ollut niin kiire, etten ole kerennyt edes syömään. Ja nyt täytyy sanoa, että en pidä siitä, kun ihmiset vetoavat kiireeseen. Jokainen itse itselleen kuitenkin sen kiireen tekee. Kello ei tikitä toisille yhtään sen nopeammin kuin toisillekaan.

Päivitän myöhemmin vielä lisäkuvia keittiöstä, joko vielä tänään, tai huomenna.
Nyt hapankorppujen ja luomu suklaateen kimppuun, nam. :P (Minun perinteinen iltapala). :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)