maanantai 4. helmikuuta 2013

pitkä päivä...

Huuuuh mikä päivä. Ensin töissä lähes 9 tuntia ja sen jälkeen kotiin pistämään tuohon keittiön välitilaan mosaiikit kiinni, jotka itseasiassa onnistui hyvin. Tai no, huonomminkin olisi ehdottomasti voinut mennä.
Tein vain ohjeiden mukaan ja Voilà! Valmis. :) huomenna sitten sauma-aine levitettävä ja odotetaan että putkari tulee pistämään hanan kiinni ja sähkäri laittamaan ledivalot.

Jostain syystä putkistosta ei ole tullut kunnolla lämmintä vettä muutamaan päivään. Tai välillä tulee ja välillä ei. Kivaa kun on suihkussa niin yht'äkkiä alkaa tulemaan kylmää vettä. :D Täytyy huomenna soittaa isännöitsijälle, että mitäköhän on pielessä?

Lopetin tuossa tunti sitten ahertamisen ja tein tauotta hommia siitä viidestä lähtien. Tänään on kyllä ollut jotenkin hyvä päivä heti aamusta lähtien. Ei ole nakertanut vielä kertaakaan mikään, vaikka on maanantai ja pitkä päivä takana.

Huomenna teen kaverille ripsihuollon töiden jälkeen (oma toiminimeni Ilana Johansson tmi) ja sen jälkeen taas keittiön kimppuun. Saadaan viikonlopuksi valmiiksi toi, jahuu!

Tämän tyylinen meidän keittiön seinästä tulee, mutta tämä siis ei ole se meidän keittiön seinä!!


Mutta jos on yhtään sorminäppäryyttä tai aiemmin mitään käsillään tarkkaa työtä tehnyt, niin voin kyllä sanoa, että noiden mosaiikkien laittaminen onnistuu, vaikka ei olisi aiemmin niitä laittanut. Kunhan tietää mitä tekee ja tekee pohjatyöt huolella niin se on kaiken A ja O. Toki helpommalla pääsee, jos pyytää ammattilaisen laittamaan, mutta kokemuksesta voin sanoa, että niitä ammattilaisiakin on sitten näissä remonttipiireissä monta eri luokkaa. Toiset tekee huolella ja laatua, toiset kutakuinkin sinne päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)