perjantai 13. joulukuuta 2013

Wu-Tang Clan vs Jenni Vartiainen

Huhhuuh... Perus perjantai: Ensin töihin kasiin, sitten 8.5h työpäivä, jonka jälkeen suoraan salille. Tunti salilla selkä-rintatreeniä ja poljin kotiin täysillä. Kotona aloin suoraan siivoamaan, koska huomenna on tulossa tatska asiakas, niin en halua että koti on yhtä ryöttäinen, kuin itse tunnen nyt olevani.
Katsoin työhuoneen kuntoon: Kaikki näyttää olevan siististi ja kondiksessa, valmiina odottamaan huomista aamua, jolloin pääsen heti herättyä piirtämään siirtokuvaa ikkunan läpi, koska en omista valopöytää. Kyllä, olen alkeellinen työstäjä.

H oli käynyt ostamassa akryylia, jota tursutin keittiön mosaiikkien reunaan, kun saumausaine oli kuivunut rumasti "tursahtaneen" näköisesti, enkä ole tehnyt sille helmikuun(keittiörempan) jälkeen mitään, kun ei olla saatu aikaiseksi ostaa lisää akryylia. Pyyhkäisin akryylin siistiksi sormella ja ei mennyt ihan ykkösellä hyvin. Pyyhkäisin toisen kerran ja pistin vähän lisää akryylia, kun huomasin, ettei sitä ole tarpeeksi. Pyyhkäisin taas ja vituiksi meni.
Päätin jättää akryylit kuivumaan ja vetäistä uusiksi siihen päälle, kun eka kerros on kuivunut. Jokainen sormi tahmaisina valkoisesta akryylimassasta, lähdin hinkkaamaan niitä pois. Lähtee muuten hyvin pois lämpimällä vedellä, kunhan ei anna sen kuivua liiaksi!

Pikainen välipala, pari kourallista sipsejä, pilkottua kurkkua ja tomaattia, fetaa, reilulla öljyllä ja vähän salaattikastiketta päälle, jota jäi H:n 30v juhlista. En ole vieläkään käynyt suihkussa.
Katsoin syödessä läpi S-ketjun Yhteishyvä lehden ja mietin, että olisipa rahaa ostaa tarjouksesta kaikkia kivoja juttuja. Eipä ole.

JENNI VARTIAINEN 
(...yritän ymmärtää mutta en ihan ymmärrä)

Jenni Vartiaisen yksi nihkeä biisi on soinut päässäni jo monta tuntia. Aloin laulamaan sitä H:lle ja kun H:n ilme kertoi kaiken, punastuin ja päätin soittaa sen hänelle koneelta, koska hän ei tiennyt mikä biisi on kyseessä ja omistan maailman järkyttävimmän lauluäänen. Päätin pistää sen Spotifysta soimaan, jotta saan mielenrauhan ja ennen kaikkea, että H tietää mikä biisi on kyseessä, etten ole täysin nolannut itseäni surkealla lauluesityksellä, josta hän ei saanut mitään selvää.
Kyseessä on siis Jenni Vartiaisen biisi nimeltä: Selvästi päihtynyt
En liiemmin diggaa Jennin musasta, mutta tämä ja "nettiin" ovat ehkä hänen parhaita biisejään, vaikka molemmat ovat aika surkeita.

WU-TANG CLAN!

Nyt kuuntelen Wu-Tang Clan:ia, joka on AINA hyvä. En ole kyllästynyt tähän, vaikka kuuntelin tätä jo ala-asteella, joskus vitosella, vai kutosella?! Näitä jäbiä voisi kutsua jo räpin aatelisiksi.

Loin uuden soittolistan Spotify:hin. Sen nimeksi tuli "treeni". Aion vast'edes lisätä sinne motivoivaa/agressiivista/rytmistä musiikkia, sellasta mikä saa minut tekemään jotain. Mikään tissien läpsyttely musiikki tai bongorumpujen pompottelu ei treenatessa nappaa, vaikka saattaa rentoutumiseen toimiakin.

NYT on se hetki kun menen kauan kaivattuun suihkuun. Join salaatin kanssa lasillisen punaviiniä ja se kävi päähän, yksi lasillinen, haha! :D

Ps. Söin oikeasti ennen salaattia ne pari kourallista sipsejä. Töissä söin palan torttua ja se oli reilun 1.5vuoden urani (tuossa työpaikassa) aikana toinen kerta, kun ostin sieltä leivonnaisen. :) Oli hyvää.
Joku oli tuonut kahvihuoneeseen kaurakeksejä, joiden välissä on suklaata. Eli kuin keksihamppari, kaksi keksiä ja suklaata välissä-täydellistä! Söin niitä kolme. :) Ehkä olisi pitänyt jättää syömättä, kun tsekkailee omia reisiä ja pyllyä, mutta tulipahan syötyä.

Nyt>>>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)