lauantai 14. joulukuuta 2013

Tällaista jälkeä tänään tatuointi rintamalla

Kuva on itseni suunnittelema ja sen kopioiminen on kielletty, kiitos!
Do not copy, please!

Tässä tämä tänään tekemäni tatska, joka on kesken vielä! Toi sydän väritetään kahden viikon päästä punaiseksi kolmella eri värillä. Tai siis kahdella punaisella ja high lightit tulee tuonne pulleimpiin kohtiin ylös. En ole aiemmin useammalla värillä värittänyt/varjostanut, että mielenkiinnolla odotan tulevaa tilaisuutta. :) Mutta ei se vaikeaa voi olla, että kyllähän minä sen hallitsen. :D
No, itseluottamusta pitää olla, muuten tätä hommaa ei ole järkeä edes lähteä harjoittelemaan.

Muuten tämä päivä on mennyt ihan chillatessa. Aamulla oli kahdeksalta kello soimassa ja jaksoin nousta sängystä 8.15. Käytin koirat lenkillä ja tulin sisälle piirtämään tuota siirtokuvaa. Sen jälkeen, kun valmistelut olivat valmiina, keitin itselleni kahvit ja kävin suihkussa. Asiakas tulikin juuri sopivasti, kun olin kaiken kerennyt tekemään. "Potilaan" iho hylki reippaasti mustetta, joten ääriviivojen tekeminen ja värittäminen veivät yhteensä aikaa 6h, eli suhteellisen kauan. Tosin kuvakin on parikymmentä senttiä korkea, että mistään pienestä kuvasta ei ole kyse. Jouduin värittämään muutama kertaa, jotta muste tarttui ihoon kunnolla. Enempää ei olisikaan voinut värittää, ettei iho kärsi liikaa ja lähde tekemään arpea.

Nyt nautin lasillista punaviiniä ja kohta lähden naapuriin frendille hengailemaan toviksi, ennen kuin tulee uni silmään. Huomenna olisi tarkoitus mennä lenkille, jotta saisin sen kolmannen aerobisen treenin tehtyä tälle viikolle, kahden punttipäivän lisäksi, mutta katsotaan nyt mitä jaksaa huomenna tehdä... ;)
Se on adios ja iltoja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)