maanantai 16. joulukuuta 2013

Elokuvien lumoissa

Lauantaina ollessani kaverin luona, telkkarista tuli Terminator 1. Mietitte varmaan että niin, mitä sitten?
Sitä, että en ollut koskaan nähnyt kyseistä leffaa. Enkä nähnyt illallakaan kuin alusta pienen pätkän ja totesin sen olevan koukuttava. Mainitsin asian ääneen ja kaverini komppasi: "Hyvä leffa tämä onkin."
Sanoin, etten kuitenkaan halua jäädä vain tuijottamaan elokuvaa, vaan höpötellä porukan kanssa, ketä siinä paikalla oli. Telkkari suljettiin ja olin harmissani. Onneksi kaverini ymmärsi minua, kun kerroin, etten ole koskaan nähnyt kyseistä elokuvaa. :D Siis en ikinä, miettikää, miten niitä on edes voinut missata?
Eräs tyyppi töissä sanoi minulle tänään: "Se on sama asia, kuin jos et olisi nähnyt jouluna esitettävää Lumiukkoa!" Onneksi sentään sen olen nähnyt - ja monesti! Ehkä jopa liian monesti.
Mutta enpä ollut nähnyt Terminatoreita. Kaveri kaivoi sitten kaapistaan Terminator 1, 2, 3, ja oliko vielä joku nelonenkin? En muista enää, tuolla pöydällähän ne lainaamani leffat lojuu.
Yritän tässä kuumeisesti sanoa, että olin ihan fiiliksissä tuosta ykkösestä varsinkin. Katsoin sunnuntaina heti ensimmäisen leffan jälkeen toisen osan ja pidin siitäkin, tosin se eka oli silti parempi.

Yritin katsoa myös elokuvaa nimeltä There will be blood, mutta ensimmäisen viiden minuutin jälkeen totesin sen olevan liian ahistava krapulapäivälle (kyllä, olin pilkkuun saakka baarissa joraamassa kavereiden kanssa, en muista milloin viimeeksi olisin ollut?! Mutta hauskaa oli, se on pääasia.) ja niiden viiden minuutin jälkeen, kun leffassa ei oltu puhuttu kahta sanaa enempää, otin dvd:n ulos ja päädyin sitten tuohon Terminaattoriin. :)
Huippuleffoja, klassikoita! Vaikka olin kyllä tietoinen, mistä "I'll be back" tulee, siis tietoinen, että elokuvasta, mutta en tiennyt mistä. :) Nyt tiedän!

Linda Hamilton elokuvasta Terminator 2
Tässä muijassa on asennetta!
Haluan samanlaiset käsivarret!<3

2 kommenttia:

 1. Terminatorit on loistavia, hyvä että nyt on aukko sivistyksessä paikattu! :-) Ootko nähnyt Ramboja? Ne sitten seuraavaksi ja ykkösestä lähtien tietysti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, loistavaa kamaa on! En ole nähnyt Ramboja, kiitos vinkistä! Täytyykin katsoa ne tässä joulupyhinä ;))
   Oon kyllä kuullut niistä läppää, mut en ole nähnyt, eli sama tilanne, kuin vielä viikko sitten Terminatoreiden kohdalla.

   Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)