tiistai 6. toukokuuta 2014

Loreal Glam lights kotivärjäys

Sain Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day:ssa L'Oréal Paris'n Préférenceltä kokeiluun kevään uutuuden, Glam Lights-raitatuotteen, jota päätin kokeilla NYT! 

Tulos värjäyksen jälkeen, alhaalla lisää kuvia ja selitys kokeilusta.

Huom: Käy myös kurkkaamassa lisää värjäysinfoa ja opastusta kevään ja kesän kuumimpiin hiustrendeihin lisää myös täältä: http://showroom.indiedays.com/loreal-paris-hiustrendit/
Sivuilta löydät myös arvonnan, jossa 50 onnekasta voi voittaa itselleen Préférence Glam Lights-raitatuotteen, josta on valittavana 3eri sävyä. Palkinnon arvo on noin 13euroa. :)

Mutta nyt itse asiaan:
Tuotepaketti sisältää kaikille kotivärjääjille tutut komponentit, mutta myös raidoituskamman, joka ei ainakaan itselleni ollut entuudestaan laisinkaan tuttu ja uskallan väittää, että tämä kampa on kehitetty juurikin tätä värjäyssettiä varten, helpottamaan kotivärjääjän, tai pikemminkin raidoittajan töitä.


Raidoitus tapahtuu niin, että valmiiksi sekoitettu väri levitetään värituubista raidoituskamman kolmen harjaksen sisään/tyveen. Vaikka tuotteen joutumista kontaktiin päänahkaan pitää välttää ja purkissa selkeästi lukee, että tuote ei sovellu koko hiusten värjäämiseen, sovelsin silti ohjeita vähän itselleni sopivammaksi. Värjäsin itseltäni nimittäin myös tyvikasvun, sen jälkeen kun olin kammalla ohjeiden mukaan raidoittanut hiukseni. Lopulta sotkin väriä koko pituuteen. Hyi minä! No, ohjeet ovat monesti tylsiä.


Ja lopputuloksen näette tässä:Tuo kampa oli oikeasti yllättävän helppokäyttöinen. En vain antanut sen raidoitusaineen vaikuttaa niin pitkään kun levitin sitä väriä tosiaan koko pituuteen sitten lopulta, kuten mainitsin. 

Mitäs tykkäätte? Oletteko te kokeilleet jo näitä raidoitusvärejä?

2 kommenttia:

 1. Anonyymi8/5/14 16:54

  Hyvältä näyttää :)! Olen muuten tilannut itselleni monen vuoden jälkeen kampaamo ajan. Pätkäsen hiukset olalle ja otan vaaleita raitoja, tarkoituksena ajastaan palata vaaleaan sävyyn. - S -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hehkulampun valossa ja loisteputkien valossa näyttää keltaisemmalta, mitä kuvissa ja haluaisinkin taittaa tätä sävyä vähän kylmempään...
   Miksi vaalea? Tumma sopii mielestäni paremmin! :)

   Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)